Acasa Diverse NU RÂDE, CITEȘTE – NAINTE – 9

NU RÂDE, CITEȘTE – NAINTE – 9

20 min read
0
0
206
Oglinzile trecutului nu sau deosbit de prezentul de astazi. Intru in subiect cu rapiditate si sper ca cei cu creier vor intelege totul.
Primul mare comandor, cu caracter provizoriu, va fi domnul Dan Amadeo Lazarescu. Inregistrarea efectiva a personalitatii juridice a Marii Loji Nationale s-a efectuat de catre Judecatoria Sectorului  3 (la 17 septembrie 1993 , dosar 57 – PJ – 1993), la dosar aflându-se si „avizul favorabil” ( ?!) al Ministerului de Externe român.
Tot din presa scrisa s-a aflat ca „una din Lojiile Bazelor NATO si  Supremul Consiliu Mama al Jurisdictiei Sud al S.U.A., în 7 mai 1993, si -au trimis mai multi reprezentanti in Romania, la Bucuresti, printre care si pe Fred Klienknecht, Suveranul Mare Comandor al Lumii, deplasându-se in vizita la Bucuresti, la Casa Armatei (azi Casa NATO), in ziua  urmatoare, s-au facut initieri si ridicari in grad”.
Senatorul mare maestru’ (mason) Nicolae Alexandru – scria acum câtiva ani tot in Evenimentul Zilei – va cere sprijinul masonilor din Congresul  S.U.A. pentru intregarea Romaniei in NATO. Presedintele Comisiei  de Aparare a Senatului, senatorul Nicolae Alexandru, mare maestru mason, ne-a declarat ca in perioada  urmatoare va intreprinde o vizita  in S.U.A. pentru a solicita masonilor din Congresul american sprijin pentru integrarea României in NATO.
Dupa cum a precizat marele maestru, ponderea acestora in politica americana este extrem de insemnata mai ales ca toti presedintii americani, cu exceptia  lui John K. Kennedy, care a fost ucis, au fost masoni.
Iata o opozitie cu presedintele mason al Comisiei, vicepresedintele Comisiei de Aparare a Senatului, la acea data Radu Timofte, a declarat la rândul sau presei ca „tendinta masoneriei, din ce in ce mai vizibila, de a acapara toate functiile importante in stat reprezinta un pericol pentru Romania”.
Planul de dezmembrare a Romaniei, ce urma mai apoi sa fie incredintat spre aplicare masoneriei din Romania, a fost dezvaluit intr-un articol din Los Angeles Times inca de la 25 august 1992, articol semnat  de William B. Wood, geograf sef al Departamentului de Stat al S.U.A., care propunea o harta mondiala cu jumatatea de nord a Transilvaniei si cu Bucovina ca facând parte din Ungaria, iar nordul Moldovei ca fiind parte din Ucraina.
Los Angeles Times este unul dintre cele patru ziare mari ale „Stabilimentului” oligarhiei mondiale (C.F.R. Comitetul celor 300, Bilderberg), strict controlate si cenzurate ca sa publice numai linia politica a Noii Ordini Mondiale.
Mare atentie! Dorinta de anihilare a României pe care o nutresc promotorii Noii Ordini Mondiale este spontana si nu este raspunsul la niciun fapt sau gest comis de poporul Român, ori de către  conducatorii acestuia – scrie Traian Golea în Regizarea unei condamnari a poporului Român, comentând articolul din Los Angeles Times.
In primul rând, România, care nu avea datorii externe in 1989, s-a indatorat la Fondul Monetar International cu câte un miliard de dolari, in fiecare an din 1989 incoace, fara ca nivelul de trai sau dezastrul industrial, agrar si economic sa-i fie ameliorate.
Actiunea ofensiva prin masoneria româna, dirijata de interesele oculte din afara tarii, iese la iveala de abia in 1997.
Iata cum prezenta situatia ziarul Evenimentul Zilei din 4. 02 .1997, aratând ca venerabilul mason Dan Amadeo Lazarescu este supus, de peste 7 ani, sicanelor permanente din partea unor persoane dubioase, ce au sprijinit financiar putrnic din afara granitelor Romaniei:
„Andre Szakvary doreste sa fie liderul masoneriei romanesti. Sâmbata, 1 februarie 1997, la Cluj – Napoca, a avut loc o reuniune a separatistilor din marea Loja Nationala a Romaniei. Liderii acestei miscari separatiste sunt (evreul) Ernst Schlesinger si (maghiarul) Andre Szakvary, acesta din urma erijându-se in reprezentant al masoneriei românesti, desi nu cunoaste deloc limba româna. Szakvary a dat citire unui anunt in care se afirma ca el este liderul Marii Loji Nationale a României, incepând cu 1 februarie 1997, cu sprijinul Supremului Consiliu al Marelui Orient al Frantei. Sustine financiar foarte puternic din exterior, dorind initierea unui proces de secesiune a Transilvaniei de România si sfisierea teritoriala a Romaniei.
Dan Amadeo Lazarescu a declarat:
Ceea ce se intâmpla este o imensa porcarie. Câtiva parveniti doresc sa compromita România cu orice pret. Evreul Mark Meyer (consilierul maimutei rosii care la acea vreme era presedinte si se  chema iliescu prepara o vizita in S.U.A. maimutei  adrian nastase care este momit cu cacealmeaua mondiala numita Muzeul Holocaustului. Aceasta maimuta s-a jurat in fata liderilor B’rith ca, intors in România, va darâma statuile maresalului Mihai Antonescu si ca va distruge nationalismul român. Lucrurile s-au intimplat intocmai, desi pare incredibil. Pâna in prezent, a invins doar statuile si ne-a impus sa recunoastem Holocaustul (adica distrugerea evreilor in timpul celui de al doilea razboi mondial), orice român riscând 5 ani de inchisoare daca nu recunoaste ca neamul său e ucigasi de evrei. Se pedepseste cu inchisoarea de la 6 luni la 5 ani si interzicerea unor drepturi. Acest dement a dat o (Ordonanta de Urgenta nr. 31 -28. 03. 2002), care a fost semnata chiar de el: adrian nastase.
Caracterul de urgenta al acestei ordonante ar fi legat de promisiunea unui rapid sprijin al B’nai B’rith si al Comitetului Evreiesc American pentru invitarea Romaniei, in noiembrie 2002, la aderarea in Alianta militara NATO. Care era pretul? Participarea romanilor la razboaie ce nu ii privesc, despagubiri banesti de ordinul a miliarde de dolari din partea României catre Israel, dupa recunoasterea culpabilitatii si responsabilitatii românilor fata de moartea a sute de mii de evrei (priviti cât de ieftin acapareaza evreii economia românesaca, o vor lua pe gratis, de fapt vor mai fi si rasplatiti).
Petre Roman, Voican – Voiculescu, ion iliescu (masoni initiati in Ritul Scotian, grad 33 ), Victor Athanasie Stanculescu si multi altii faceau parte din planul B’nai B’rith si al Grupului Bilderberg, de preluare aputerii de stat, ca: presedinte al tarii, prim ministru, vice – presedinte etc.
Rolul maimutei rosii, ion iliescu, era acela de a atrage linga el cât mai multi nomenclaturisti din puterea comunista, care sa asigure succesul actiunii, si de a-l promova pe necunoscutul evreu Petre Roman la conducerea suprema, executiva a tarii. In acest scop, rolul maimutei rosii iliescu a fost pregatit mediatic cu zece ani mai devreme de catre evreii din Satele Unite, care au facut sa se publice intr-o revista de limba româna din S.U.A.”prevestirea magica” sau „premonitia” ca maimuta rosie iliescu va fi presedintele Romaniei.
Ura evreilor asupra României provine, in primul rând, ca țara nu mai avea datorii care au fost achitate cu un enorm sacrficiu din cauza nulitatilor de la putere. România devenise independenta fata de organismele internationale si bancile controlate de evrei.
Atentie: rolul evreului Petre Roman era acela de a arunca tara intr-o cursa fara precedent a indatorarii Romaniei: a distrus sistemul bancar românesc (mai ales bancile prin care s-au achitat datoriile Romaniei), toate acestea au dus la aservirea economica a României intereselor B’nai B’rith.
O data introdusa „democratia” confectionata de acesti tâlhari, Romania a inceput sa efectueze masive „retrocedari” (cladiri, terenuri etc.) sau „despagubiri banesti” catre evreii din toata lumea.
Prin intermediul lui Alfred Moses, Tommy Baer Percy, seful suprem al B’nai B’ tith, intra pe rând la autoritatile române pentru a le impune conditii si afaceri. Familia evreilor americani Baer este descendenta directa a familiei bancherilor evrei Rothschild.
In februarie 1997, titlurile din presa cotidiana româneasca au anuntat: „Masonii români afirma ca au intrat in lojile masonice ale bazelor NATO, inca din 1993”. Perioada când evreul Petre Roman vindea România si o imprumuta la bancile evreiesti, nejustificat, impreuna cu recrutul ocultei financiare mondiale, Theodor Stolojan, condusi din intuneric de Mugur Isarescu care a devenit prim ministru si guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.
Ce personaje mizerabile au putut sa sfâsie si sa ingenuncheze România! De exemplu acesta hiena mizerabila de nastase adrian a intrat in politica datorita nevestei, era fiica unui fost ministru comunist si a folosit catapultarea ca un mizerabil emanat.
Va etalez un exmplu real: el a cerut sprijinul pentru acceptarea ca membru in NATO a României Confederatiei Rabinilor, practic B’ nai B’ rith-ului. Multi analisti politici români, neinitiati, au considerat penibil gestul acestei hiene cu valoare nula ce ocupa un post de premier care se numea adrian nastase. Cum sa ceri sprijinul unor popi evrei pentru a intra intr-o Alianta militara? Care este diferenta acestui „Guvern de azi, cu cel de ieri?” Totul este identic, priviti aceasta talanga rosie care se numeste vasilica, priviti numarul 89 maimuta rosie care a marit gradinita haitei de hiene, constatati cine a venit la putere mereu: un cismar, un kaghebist, un cârciumar, o talanga care nu cunoaste limba romana si o adunatura de hoti si criminali… De ce? Pentru ca noi suntem considerati o banca vie, de 70 de ani.
Prin comparatie cu minciuna lui Wiesel, iata relatarea unui alt evreu, dr. Oliver Lusting: „In sudul Transilvaniei, sub regimul lui Antonescu, viata niciunui evreu nu a fost periclitata, in timp ce evreii din Cluj si Dej, din Oradea si Satul Mare, din toate orasele si satele Transilvaniei de nord (care au fost cedate ungurilor) au fost toti strânsi pâna la ultimul batrân, pâna la ultimul sugar, au fost mânati sub amenintarea baionetelor hortyste spre crematoriile si camerele de gazare de la Auschivitz. Evreii din Turda si Alba – Iulia, din Arad si Timisoara (parte a Transilvaniei ramasa sub guvernarea româna) nu au purtat nici macar steaua galbena! Mai mult, orasele din intreaga Românie au oferit adapost sigur tuturor evreilor din nordul Transilvaniei – si chiar din orasele Ungariei – care au reusit sa evadeze din ghetouri si sa fuga in România”. Aceasta realitate nu pica bine acestor lacuste  ce emigreaza in toate statele si impune saracia si o noua istorie in care toti suntem obligati sa platim pentru ca ei sunt poporul ales, dar, sincer, traiesc pe postamentu diavolului.
Sinionismul oficial. Satul Israel este de fapt un parazit mondial. El supravietuieste datorita unui sprijin financiar si militar pe care il obtine prin evreii raspinditi in intreaga lume de la statele in care acestia au obtinut un statut social si politic privilegiat. Rolul aplicarii acestor programe apartine, in primul rând sionionisului, iar România are o puternica importanta pentru evrei, deoarece, conform unei experiente istorice consumate, poate fi cu usurinta acaparata economic si subordonata intereselor evreiesti.
Haita politica de hoti s-au multumit cu aceasta hârtie mizerabilă care se numeste – BANUL – aceste bestii pe care le vedeti azi sunt niste schelete mizerabile care vând tot, sunt in stare s-o vânda si pe mă-sa si pe nevasta-sa si propriul copil numai sa tina in gheare aceasta hârtie mizerabila. Priviti… azi acest lucru se intimpla.
ROMÂNII ADEVARATI INCA NU AU DECEDAT, CHIAR S-AU DESTEPTAT SI SINGURA STRIGARE PE CARE O FAC ACESTOR HIENE ESTE SI O VOR FACE: HEI, CUTIT, CUTIT, CUTIT, DE TREI ORI  TE-AM  ASCUTIT, MAI TE-AM ASCUTIT PE PIETROI SA TAI CAPUL LA CIOCOI!
SAVU TONI
  • 2020 – An de grații electorale

    În anii post-carnagiului din decembrie ’89, adică de vreo trei decenii, ne-am bucurat de d…
  • Un naiv – Eminescu

    În poezia lui „Împărat și proletar”, Mihai Eminescu are o strofă pe care cei mai în vârstă…
  • Capcana conspiraționismului (III)

    Am scris în articolele precedente despre conspiraționiștii care văd la tot pasul intervenț…
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

PERCHEZIŢIE LA UN BĂRBAT BĂNUIT DE PROXENETISM

33.000 de euro au fost ridicaţi de poliţişti şi un autoturism de lux a fost indisponibiliz…