Acasa Eveniment O femeie de 35 de ani din Prahova, de negăsit de două săptămâni

O femeie de 35 de ani din Prahova, de negăsit de două săptămâni

4 min read
0
0
36

Poliţiştii din Prahova sunt în alertă, după ce o tânără în vârstă de 36 de ani, îngrijitoare la un cămin de bătrâni, a dispărut de mai bine de două săptămâni.

O femeie de 35 de ani, mamă a doi copii, a dispărut fără urmă de mai bine de două săptămâni. Femeia a plecat de la serviciu fară să spună o vorbă. Însă unicul mesaj trimis fiului cel mare îi face pe anchetatori să creadă că femeia este încă în viaţă.

Femeia se numește Eftimie Georgiana Simona, este din Provița de Jos, a plecat de acasă către serviciu şi nu a mai revenit.

Surse apropiate de anchetă, citate de adevarul.ro, susţin că Georgiana Eftimie ar fi plecat de la locul de muncă în data de 24 aprilie ora 10.00, zi în care ar fi lăsat şi un mesaj fiului ei cel mare, un adolescent în vârstă de 17 ani.

În mesaj, Georgiana ar fi scris ”Vă sun eu”.

Există de asemenea informaţii conform cărora femeia şi-ar fi făcut paşaport cu două săptămâni înainte de dispariţie. În plus, femeia se pare că se certa des cu soţul său, cunoscut ca un consumator de alcool, motiv pentru care mai plecase de acasă, dar nu pentru atât de mult timp.

Femeia este mamă a doi copii minori, unul în vârstă de 17 ani şi cel mic de 6 ani. Georgiana Eftimie lucra ca îngrijitoare la un căminul de bătrâni ”Casa bunicilor” din Câmpina.

Potrivit informaţiilor oferite de sora ei, Georgiana ar fi plecat de la serviciu înainte să i se termine tura şi de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Nu mai răspunde la telefon nici unui membru al familiei şi nici nu a lăsat vreun mesaj.

Georgiana Simona are următoarele semnalmente:

  • 1,65 m. înălțime
  • aproximativ 65 kg
  • părul negru, lung
  • ten deschis
  • ochi căprui

La momentul dispariției, femeia era îmbrăcată cu o bluză de culoare roz, cardigan de culoare gri, pantaloni tip blue-jeans, era încălțată cu pantofi din lac de culoare neagră și purta o geantă de culoare maro.

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Siret (Vicşani), pe lista proiectelor strategice de investiţii în parteneriat public-privat

Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Siret (Vicşani) va fi trecută pe lista proiec…