Acasa Justiție O prahoveancă s-a ales cu dosar penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată

O prahoveancă s-a ales cu dosar penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată

1 min read
0
0
76

Polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează cercetări într-un dosar penal care vizează o femeie de 45 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (trei acte materiale).

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de emitere a rechizitoriului și sesizare a instanței competente a soluționa cauza.

Din cercetări au rezultat indicii că aceasta, în calitate de agent de vânzări la o societate financiară nebancară, ar fi determinat trei persoane să solicite împrumuturi, în baza unor adeverințe de salariat falsificate de ea, precum și a unor declarații false date în fața unui notar public.

Ulterior, aceasta a participat efectiv la inducerea în eroare a reprezentanților societății, producând un prejudiciu, în valoarea totală de 18.000 lei, recuperat în totalitate pe parcursul cercetărilor.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sex oral în Primărie cu două minore. Un primar a dat 100 de lei unui proxenet care i-a adus la birou o fată răpită de la şcoală

Primarul comunei ieşene Mogoşeşti Siret a dat o declaraţie în calitate de martor într-un d…