Acasa Sport Oilfriends a trecut și de vicecampioana ultimelor sezoane la minifotbal, Petrolul 95!

Oilfriends a trecut și de vicecampioana ultimelor sezoane la minifotbal, Petrolul 95!

4 min read
0
0
386

Joi, 27 august, începând cu ora 20:00, pe terenul 1 din Baza Sportivă Kiru Sport, Oilfriends Ploiești a învins cu scorul de 11-8 vicecampioana Petrolul 95 Ploiești.

Ollie a început curajos partida, reușind să deschidă scorul destul de repede prin Cosmin Lambru. Petrolul 95 a anulat bucuria bleu-albastră, egalând după doar două minute.

Din nou, Ollie nu s-a lăsat și a atacat în valuri, reușind să preia conducerea prin George Ghiță, care a pus latul la pasa venită de la Florin Jipa. În ciuda avantajului, „Picăturile” au simțit presiunea din liga A, Petrolul 95 trecând deseori pe lângă egalare, îngerul păzitor purtând numele de Iuli Strelciuc, iar Ollie a mai lovit o dată; Cosmin Lambru reușind dubla. 4-1 s-a făcut după un contraatac purtat de Ionuț Pârvu, Cosmin Lambru și Florin Jipa aflat la finalizare. Adversarii, cu o mare experiență în dreptunghiul verde, au redus din diferență, însă Oilfriends a mai reușit să înscrie de încă două ori până în pauză; mai întâi Ionuț Enciu a provocat un autogol, ca tabela după primul mitan să fie închisă de cel care a și deschis-o: Cosmin Lambru.

Așadar, Oilfriends o conducea incredibil pe Petrolul 95, cu scorul de 6-2, după un joc tactic de excepție.

A doua repriză a început cu Ollie sufocată în propria jumătate de teren; pressingul Petrolului 95 a produs un gol pentru formația galben-albastră în poarta nou-intratului Emil Chipon, dar goleadorul Cosmin Lambru a păstrat diferența de patru goluri; 7-3, urmat îndeaproape de Ionuț Pârvu; 8-3. Din nou școala veche și-a spus cuvântul și, după o multidutine de pase, Petrolul 95 a marcat cel de-al patrulea său gol în această partidă.

Oilfriends a recurs la schimbări, Claudiu Rujoiu a intrat în locul lui George Ghiță, în apărare, iar contrar cursului jocului, bleu-albaștrii au marcat golul al nouălea prin Ionuț Enciu.

Beneficiind de mai multe rezerve, Petrolul 95 a adus prospețime în joc, înscriind de nu mai puțin de patru ori consecutiv, ajungând doar la o lungime distanță în spatele bleu-albaștrilor pe tabela de marcaj. Cu toate acestea, Ollie a înscris și ea de două ori, prin Ionuț Pârvu și Cosmin Lambru, pentru un 11-8 de poveste.

Așadar, „Picăturile” au reușit să provoace surpriza, învingând un adversar de calibru, ajungând totodată la opt victorii consecutive.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Percheziţii în Bucureşti şi 4 judeţe, inclusiv Prahova, la persoane care confecţionau ţigări fără a plăti taxe

Poliţiştii au efectuat, joi, 16 percheziţii în Bucureşti şi în patru judeţe, la persoane c…