Acasa Sport Partida amicală a echipei naţionale a României cu Belarus se va disputa la Ploieşti

Partida amicală a echipei naţionale a României cu Belarus se va disputa la Ploieşti

2 min read
0
0
162

Partida amicală a echipei naţionale de fotbal a României cu Belarus din 11 noiembrie (ora 19:00) se va disputa la Ploieşti, pe Stadionul ”Ilie Oană”, anunţă, luni, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

„Pentru respectarea cerinţelor UEFA privind numărul de partide al unei echipe reprezentative per an calendaristic şi respectarea calendarului fixat de forul continental pentru început de noiembrie, FRF a perfectat un meci amical pentru prima reprezentativă.
Întâlnirea va avea loc pe data de 11 noiembrie 2020, iar stadionul-gazdă va fi ‘Ilie Oană’ din Ploieşti. Ora de start va fi 19:00”, se arată pe site-ul citat.
Belarus ocupă locul 90 în clasamentul FIFA. A pierdut semifinala play-off-ului pentru EURO 2020 în Georgia, 0-1. În Liga Naţiunilor, în această toamnă, a jucat cu Albania (0-2 acasă), Kazahstan (2-1 în deplasare), Lituania (2-2 în deplasare) şi din nou Kazahstan (2-0 acasă).
„Tricolorii” au întâlnit de patru ori până acum Belarus, reuşind două victorii şi două remize.
După acest amical, România va întâlni, la 15 noiembrie, reprezentativa Norvegiei (Arena Naţională, Bucureşti) şi în 18 noiembrie, selecţionata Irlandei de Nord (Belfast), în Liga Naţiunilor.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Elena Udrea, condamnată la 8 ani închisoare cu executare

Fostul ministru Elena Udrea a fost condamnată, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti la 8 ani…