Acasa Politică Partidul Neoliberal, filiala Prahova – Comunicat de presă

Partidul Neoliberal, filiala Prahova – Comunicat de presă

2 min read
0
0
344

Pentru a întări legăturile cu membrii și simpatizanții, Partidul Neoliberal – filiala Prahova invită pe toți cei interesați miercuri, ora 17, la Hotel Nord din Ploiești, Șoseaua Vestului nr. 31, unde vom avea ocazia de a propune și încuraja dezbaterile și schimburile de idei pe tematici politice, economice și sociale care vor oferi contextul necesar intrării într-o nouă fază a principiilor fundamentale liberale în contextual politic actual, cu precădere liberalismul pro-european, modernizator, care susține explicit inițiativa privată și dezvoltarea economică.

Scopul nostru declarat e acela al modernizării societăţii. Iar modernizarea aceasta se face prin educaţie, printr-o legislaţie competentă şi valabilă pentru toţi, prin sprijinirea iniţiativei private şi favorizarea antreprenoriatului, precum şi prin încurajarea participării civice la procesul decizional.

Sunt așteptați simpatizanții care doresc să devină membri ai Partidului Neoliberal, cetățenii care vor să contribuie în mod concret prin propunerile și soluțiile lor la îmbunătățirea stării de fapt din Prahova în special și din România în general, prahovenii care cred în adevărata mișcare liberală. Considerăm că e timpul pentru o mișcare liberală reală, situată ferm la dreapta actualului spectru politic, fiind o necesitate imperativă pentru viitorul pozitiv al României.

Pentru înscrieri accesați pagina oficală a Partidului Neoliberal – filiala Prahova, AICI.

Partidul Neoliberal, filiala Prahova

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Decizia CAB privind carantina de la Gornet, nelegală!

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) consideră că decizia Curţii de Apel Bucureş…