Acasa Eveniment Patronul Hotelului Prahova a fost găsit spânzurat într-o cameră a hotelului

Patronul Hotelului Prahova a fost găsit spânzurat într-o cameră a hotelului

3 min read
0
0
155

Un om de afaceri prahovean a fost găsit mort, joi după-amiază, în incinta hotelului pe care îl deţinea în Ploieşti şi care este unul dintre cele mai mari hoteluri din municipiu. Doru Morcovescu nu a lăsat niciun bilet de adio.

Decesul a fost constatat de către un echipaj al ambulanţei, care nu au putut face nimic pentru a îl salva pe bărbatul în vârstă de 61 de ani.

Surse judiciare au declarat că omul de afaceri Doru Morcovescu, cu o avere estimată la câteva milioane de euro, a fost găsit spânzurat joi după-amiază, în jurul orei 17:00, în incinta hotelului Prahova din centrul Ploieştiului.

Un echipaj al serviciului de ambulanţă a mers la faţa locului, însă cadrele medicale nu au putut face nimic, bărbatul prezentând „semne clare de deces”, conform oficialilor acestei instituţii.

În cauză, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Doru Morcovescu locuia într-un apartament situat chiar în hotelul Prahova Plazza. El a fost a fost descoperit de un angajat al hotelului, spânzurat în baia apartamentului.

În 2013, omul de afaceri se afla în Top Forbes, fiind al  8-lea miliardar din acest clasament. Averea lui Doru Morcovescu era estimată la 13 milioane euro, acesta aflându-se pe locul 273 in clasamentul general, cu  afaceri în turism și imobiliare.

Pe lângă hotelul Prahova, firma administrată de Morcovescu deținea mai multe proprietăți și unități turistice în special în zona Vălenii de Munte și Slănic.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Înnoirea parcului auto și dezvoltarea infrastructurii, printre principalele obiective ale directorului adjunct al TCE Ploiești, Raul Petrescu

După cum știți, Raul Petrescu ocupă postul de director adjunct al Societății Transport Căl…