Acasa Eveniment Patru bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru trafic și consum de droguri

Patru bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru trafic și consum de droguri

2 min read
0
0
30

Poliţiştii din cadrul Serviciului de combatere a criminalităţii organizate Dâmboviţa, sub coordonarea DIICOT, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de operaţiuni cu droguri de risc. Patru bărbaţi au fost arestaţi preventiv.
La data de 18 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, cu sprijinul Serviciului de Ordine Publică, sub coordonarea DIICOT – BT Dâmboviţa, au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Dâmboviţa şi Ilfov, precum şi în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de risc, fapte comise în perioada februarie-iulie 2018.
La percheziţii, au fost descoperite şi ridicate 410 grame de cannabis, 4 cântare electronice de precizie, mai multe recipiente şi folii de staniol cu resturi vegetale, 8 telefoane mobile şi 2.640 de lei.
În urma probatoriului administrat, pe numele a patru bărbaţi, Tribunalul Dâmboviţa a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
Cei în cauză au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.
La activitate au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică Dâmboviţa, Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi Ploieşti, poliţişti de la Serviciul de Combatere Criminalităţii Organizate Buzău, precum şi jandarmi.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Siret (Vicşani), pe lista proiectelor strategice de investiţii în parteneriat public-privat

Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Siret (Vicşani) va fi trecută pe lista proiec…