Acasa Justiție Patru persoane din Prahova au fost reținute în urma percheziţiilor într-un dosar de proxenetism şi tâlhărie

Patru persoane din Prahova au fost reținute în urma percheziţiilor într-un dosar de proxenetism şi tâlhărie

2 min read
0
0
232

Poliţiştii au efectuat, joi, şapte percheziţii în municipiul Ploieşti, dar şi în alte trei localităţi din Prahova într-un dosar de proxenetism şi tâlhărie, patru persoane fiind reţinute.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, din cercetări a reieşit că, în perioada martie-mai, persoanele bănuite ar fi înlesnit practicarea prostituţiei pe raza judeţului Prahova, obţinând foloase materiale de pe urma acestor activităţi.

Cei vizaţi sunt acuzaţi şi de tâlhărie, după ce ar fi deposedat o persoană, prin violenţă, de o sumă de bani, dar şi de două tentative de tâlhărie.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională se ridică la 30.000 de lei.

În urma percheziţiilor, şapte persoane au fost duse la audieri, patru dintre ele fiind reţinute. Ele vor fi prezentate vineri unităţii de parchet pentru dispunerea de măsuri preventive, arată sursa citată.

Activităţile au beneficiat de suportul operaţional al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” Ploieşti.

Robert Nicolae

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Percheziții în București și în 5 județe, inclusiv în Prahova. Trei minori, cercetaţi pentru activităţi de terorism – VIDEO flagrant

Trei minori sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare teroristă şi com…