Acasa Diverse PE 20 SEPTEMBRIE, UN MILION DE AMERICANI VOR SĂ IA CU ASALT ZONA „ARIA 51”

PE 20 SEPTEMBRIE, UN MILION DE AMERICANI VOR SĂ IA CU ASALT ZONA „ARIA 51”

3 min read
0
0
320

„Zona 51 este o bază de antrenament și nu încurajăm pe nimeni să intre în locul în care ne antrenăm. Forțele Aeriene ale SUA sunt întotdeauna gata să protejeze America și bunurile sale”, se arată într-un răspuns obținut de The Washington Post.

ARMATA AMERICANĂ ESTE ÎN ALERTĂ, după ce peste un milion de oameni au răspuns unui eveniment creat pe Facebook în care li se cere să ia cu asalt celebra „Area 51” din statul american Nevada, unde în cultura populară se crede că se află extratereștri. Creat în glumă, Armata americană a dat, totuși, un răspuns serios acestui eveniment, relatează The Guardian.

1,1 milioane de oameni au anunțat, până luni, că vor participa la evenimentul „Luăm cu asalt Zona 51, nu ne pot opri pe toți!”.

Planul este ca cei prezenți să alerge în stilul naruto, cu umerii în față și cu mâinile pe lângă corp, și să pătrundă în baza militară americană ca „să-i vedem pe extratereștri”.

„Dacă alergăm în stilul naruto, ne vom mișca mai rapid decât gloanțele lor”, se mai arată în descrierea evenimentului, care ar urma să aibă loc pe 20 septembrie, la 3 dimineața.

Bazele din zona Aria 51 nu sunt recunoscute oficial de statul American. De-a lungul timpului, cineva a mers până în instanță ca sa oblige statul să desecretizeze zona și să spună publicului american ce se întamplă acolo. Procesul a fost pierdut pentru motivul că… zona nu există!

Interesant este de urmărit evenimentul de pe 20 septembrie, pentru că în forma în care urmează să se deruleze, pune armata americană într-o postură foarte dificilă și anume în a împușca UN MILION de cetățeni americani. Să vedem cum va fi rezolvată situația unică în istoria Statelor Unite.

„Dacă extratereștrii sunt in zonă,  îi vom scoate acum!!!”

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

CERCETAT PENTRU PROXENETISM

Poliţiştii din Buzău şi Prahova au efectuat patru percheziţii la imobilele folosite de un …