Acasa Justiție Percheziţii în judeţele Olt, Prahova, Ilfov şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar de evaziune – VIDEO

Percheziţii în judeţele Olt, Prahova, Ilfov şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar de evaziune – VIDEO

2 min read
0
0
240

Poliţiştii din Olt efectuează, joi dimineaţă, 31 de percheziţii în judeţele Olt, Prahova, Ilfov şi în municipiul Bucureşti, la sediile mai multor firme şi locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală cu piese auto, anvelope şi utilaje industriale, informează IGPR.

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2014-2016, trei persoane, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, ar fi înregistrat fictiv în contabilitate achiziţionarea unor utilaje, piese auto, anvelope şi utilaje industriale, care nu se regăsesc fizic în teren.

Achiziţiile ar fi fost efectuate prin intermediul a 15 firme de tip fantomă.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de 100.000 de euro.
În baza unor mandate de aducere, nouă persoane urmează să fie conduse la sediul poliţiei, pentru a fi audiate şi a fi dispuse măsuri legale.
Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.
Percheziţiile sunt desfăşurate de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul celor din Prahova, Ilfov şi Bucureşti.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Percheziții și în Prahova. CERCETAȚI PENTRU ÎNȘELĂCIUNE, EVAZIUNE FISCALĂ ȘI SPĂLARE A BANILOR

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mur…