Acasa Uncategorized Percheziţii în Ploiești la persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni contra patrimoniului

Percheziţii în Ploiești la persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni contra patrimoniului

2 min read
0
0
290

Poliţiştii din Ploieşti fac, miercuri, cinci percheziţii la persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de tâlhărie şi furt, urmând a fi puse în aplicare cinci mandate de aducere. Persoanele vizate sunt suspectate că au atacat pe stradă minori şi vârstnici de la care au sustras diferite bunuri.

Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti fac, miercuri, cinci percheziţii la domiciliile unor persoane din municipiu, bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni contra patrimoniului.

”Din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul acestui an, persoanele bănuite ar fi acţionat pe timpul zilei, urmărind pe stradă victimele (de regulă vârstnici sau minori), cărora le-ar fi sustras bunuri aflate asupra lor (genţi, telefoane mobile, bijuterii etc.)”, a transmis Poliţia Prahova.

Sursa citată a precizat că suspecţii ar fi sustras şi un autovehicul lăsat neasigurat, pe care, după ce l-ar fi condus câţiva metri, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, au intrat în coliziune cu un stâlp şi l-au abandonat.

Cinci persoane vor fi duse la sediul poliţiei în vederea audierii.

Activităţile se desfăşoară cu suportul tehnic al Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române şi al jandarmilor.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Uncategorized

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Percheziții și în Prahova. CERCETAȚI PENTRU ÎNȘELĂCIUNE, EVAZIUNE FISCALĂ ȘI SPĂLARE A BANILOR

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mur…