Acasa Justiție Percheziţii în Prahova într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc

Percheziţii în Prahova într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc

2 min read
0
0
39

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Ploieşti, împreună cu procurorii DIICOT Ploieşti, au efectuat miercuri zece percheziţii domiciliare în judeţul Prahova la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc, respectiv deţinere de droguri de risc şi mare risc pentru consum propriu, fără drept.
În urma descinderilor 40 de persoane vor fi duse la sediul DIICOT Ploieşti pentru audieri.
Din cercetări a reieşit că mai multe persoane au comercializat droguri de risc şi mare risc către consumatori din judeţul Prahova, se arată într-un comunicat de presă al BCCO Ploieşti.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin.
Procurorii DIICOT şi Poliţia Română, cu sprijinul Jandarmeriei, au efectuat, miercuri dimineaţa, o acţiune de amploare în toată ţara pentru destructurarea unor grupări infracţionale organizate, specializate în trafic de persoane şi de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranţi, criminalitate informatică, trafic de droguri şi infracţiuni împotriva patrimoniului cu consecinţe deosebit de grave.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

La Ploiești, iluminatul public festiv de sărbători va fi aprins marți, 30 noiembrie

Momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental de sărbători, în municipiu…