Acasa Justiție PERCHEZIŢII, ÎN PRAHOVA, LA PERSOANE BĂNUITE DE EVAZIUNE FISCALĂ

PERCHEZIŢII, ÎN PRAHOVA, LA PERSOANE BĂNUITE DE EVAZIUNE FISCALĂ

2 min read
0
0
277

Astăzi, 18 iunie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Mehedinţi efectuează 8 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale, în 3 judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală. 5 persoane vor fi aduse la audieri.

Activităţile se desfăşoară în judeţele Mehedinţi(1), Timiş(1) şi Prahova (6), 4 percheziţii fiind la reciclatori finali, în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mehedinţi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.
Din cercetări a rezultat că, începând cu luna martie 2018, până în noiembrie 2019, persoanele bănuite ar fi desfăşurat activităţi fictive de reciclare a deşeurilor din ambalaj (plastic şi sticlă), având ca scop obţinerea unor bonificaţii de la organizaţiile de transfer a responsabilităţii.
Prejudiciul estimat, cauzat bugetului general consolidat este de peste 9.000.000 de lei.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sindicatul EQUITAS obține o primă victorie în fața Penitenciarului Târgșor

Curtea de Apel Ploiești a decis că angajații Penitenciarului Târgșor nu au fost plătiți co…