Acasa Uncategorized PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DIN AUTOVEHICULE

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DIN AUTOVEHICULE

2 min read
0
0
175

La această oră, poliţiştii prahoveni şi cei din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează 10 percheziţii la persoane bănuite de furturi din autovehicule. 10 mandate de aducere vor fi puse în executare.
La data de 7 noiembrie a.c., poliţiştii Secţiei Rurale nr. 10 Valea Călugărească, sprijiniţi de luptători de acţiuni speciale din cadrul I.J.P. Prahova, efectuează 10 percheziţii la persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt şi furt calificat. Descinderile au loc în municipiul Urziceni şi în comuna Alexeni, din judeţul Ialomiţa.
În urma cercetărilor, a rezultat faptul că, în perioada 13.04 – 29.10.2018, persoanele în cauză ar fi săvârşit 10 furturi din autovehicule în comuna Valea Călugărească şi în localităţi învecinate acesteia, din judeţul Prahova.
Aceştia ar fi vizat în special autovehicule aparţinând unor societăţi comerciale, ai căror conducători auto opreau la sediile a diferiţi parteneri, pentru a efectua operaţiuni comerciale (livrări de produse, plăţi etc), moment în care sustrăgeau bani sau bunuri (telefoane mobile, laptopuri, portofele, genti etc) lăsate de aceştia în habitaclu.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 56.000 de lei.
10 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie aduse la sediul poliţiei, în vederea audierii şi dispunerea de măsuri legale.
Acţiunea se desfăşoară cu suportul tehnic al Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Uncategorized

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un jandarm al Grupării Mobile Ploiești, vizat de ancheta din dosarul privind maşini furate din străinătate

Un subofiţer din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti este vizat de ancheta care se…