Acasa Eveniment PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DIN LOCUINŢE

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DIN LOCUINŢE

2 min read
0
0
179

Astăzi, poliţişti din Prahova, sprijiniţi de colegi din Braşov şi Galaţi şi cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, efectuează 6 percheziţii la locuinţele din Galaţi, ale unor persoane bănuite de furturi din locuinţe. Trei persoane vor fi aduse pentru audieri.
La data de 30 mai a.c., poliţişti din Prahova, sprijiniţi de colegi din Braşov şi Galaţi, efectuează 6 percheziţii la locuinţele din judeţul Galaţi, ale unor persoane bănuite de furt.

Din cercetări a reieşit că, în perioada iulie 2017 – februarie 2018, persoanele în cauză ar fi comis, prin escaladarea ferestrelor, 10 furturi din locuinţe situate în Ploieşti.
Prejudiciul cauzat este estimat la 80.000 de lei.
De asemenea, din cercetări, au rezultat indicii că aceştia sunt bănuiţi şi de comiterea mai multor infracţiuni similare, care ar fi fost săvârşite pe raza judeţului Braşov.
Trei persoane vor fi aduse la audieri.
La aceste activităţi participă şi jandarmi.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Pentru 8 candidaţi la alegerile locale există decizii ale instanţelor privind calitatea de colaborator al Securităţii. Printre ei se află și un candidat din Prahova

Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii a transmis joi, într-un comunica…