Acasa Eveniment PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACŢIUNI ECONOMICE

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACŢIUNI ECONOMICE

2 min read
0
0
36

În această dimineaţă, poliţiştii efectuează 22 percheziţii, în Dâmboviţa, Ilfov, Giurgiu, Argeş şi Prahova, la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1.000.000 de euro, prin evaziune fiscală şi spălare a banilor.
La data de 13 februarie a.c., poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Dâmboviţa, Giurgiu, Argeş şi Prahova, precum şi de la Poliţia Capitalei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, efectuează 22 percheziţii, în judeţele Dâmboviţa, Ilfov, Giurgiu, Argeş şi Prahova.
Acţiunea vizează destructurarea unei grupări infracţionale specializate în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor.
Astfel, în perioada 2014-2017, cei în cauză, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, nu ar fi evidenţiat în contabilitate venituri obţinute în urma operaţiunilor cu materiale reciclabile.
De asemenea, aceştia ar fi influenţat obligaţiile fiscale datorate bugetului de stat, în sens negativ, prin înregistrarea în evidenţele contabile proprii de cheltuieli fictive.
Prejudiciul cauzat este de peste 1.000.000 de euro.
Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…