Acasa Eveniment Percheziții la persoane bănuite de tentativă de furt din auto, prin metoda „înţepare roţi”

Percheziții la persoane bănuite de tentativă de furt din auto, prin metoda „înţepare roţi”

2 min read
0
0
222

Polițiștii prahoveni au efectuat opt percheziţii, luni dimineaţă, în judeţul Giurgiu, la persoane suspectate de furt şi de tentativă de furt.

„În această dimineaţă, poliţişti din Prahova, sprijiniţi de colegi din Giurgiu, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, efectuează 8 percheziţii în Giurgiu, la persoane bănuite de tentativă de furt din auto, prin metoda înţepare roţi”, anunţă Poliţia, precizând că trei persoane vor fi duse la audieri.

La data de 21 mai, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 4 Ploieşti efectuează 8 percheziţii în judeţul Giurgiu, la locuinţele unor persoane bănuite de tentativă de furt şi furt.

Din cercetări a reieşit că, la data de 10 mai, persoanele în cauză ar fi încercat să sustragă, dintr-o maşină, o borsetă cu bani, după ce ar fi înţepat anvelopele acestui autoturism.

„De asemenea, din verificări, au rezultat indicii temeinice că aceştia sunt bănuiţi şi de comiterea mai multor furturi, în judeţul Giurgiu. Totodată, 3 persoane vor fi aduse la sediul poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale”, precizează poliţiştii.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Viorel Moldovan – noul antrenor principal al echipei Petrolul Ploieşti

Tehnicianul Viorel Moldovan a fost instalat, duminică, în funcţia de antrenor principal al…