Acasa Eveniment PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE MINORI

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE MINORI

2 min read
0
0
303

Poliţistii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Ploiesti, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat 6 percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni de trafic de minori. 6 mandate de executare au fost puse în aplicare.
În dimineaţa zilei de miercuri, 26 septembrie, poliţisti din cadrul B.C.C.O Ploiesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiesti, au efectuat 6 percheziţii la persoane bănuite de săvârsirea infracţiunii de trafic de minori. 5 descinderi au avut loc la locaţii din municipiul Ploiesti, iar una în comuna Valea Călugărească.
În urma cercetărilor, a rezultat faptul că, în cursul acestui an, cele 6 persoane bănuite ar fi recrutat două minore, pe care le-ar fi exploatat sexual în apartamente din municipiul Ploiesti.
De la locaţiile unde au avut loc percheziţiile, poliţistii au ridicat mai multe telefoane mobile, laptopuri, 700 de lei, precum si alte bunuri, în vederea continuării crecetărilor. Totodată, au indisponibilizat si un autoturism, pentru a fi instituite asupra acestuia de măsuri asigurătorii.
6 mandate de aducere au fost puse în executare, persoanele depistate fiind aduse la sediul unităţii de parchet, în vederea audierii.
Acţiunea s-a desfăsurat cu sprijinul poliţistilor de combatere a criminalităţii organizate din Buzău si Dâmboviţa. La percheziţii au participat jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

CERCETAT PENTRU PROXENETISM

Poliţiştii din Buzău şi Prahova au efectuat patru percheziţii la imobilele folosite de un …