Acasa Eveniment Percheziţii la traficanţi de droguri suspectaţi că introduceau heroină în penitenciare

Percheziţii la traficanţi de droguri suspectaţi că introduceau heroină în penitenciare

1 min read
0
0
39

Şapte percheziţii au fost efectuate, luni, într-un dosar ce vizează traficanţi de droguri suspectaţi că introduceau heroină în penitenciare, cazul fiind instrumentat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti, sub coordonarea procurorilor DIICOT.
Potrivit unui comunicat al BCCO Piteşti, descinderile au avut loc la Mioveni, Giurgiu şi Bucureşti, la locuinţele şi locurile de detenţie ale unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.
„Din cercetări a reieşit că, din august 2017 şi până în prezent, membrii grupării ar fi introdus în penitenciare cantităţi de heroină, care erau ulterior porţionate şi distribuite consumatorilor privaţi de libertate”, se precizează în comunicat.
Conform aceleiaşi surse, în urma percheziţiilor au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor 39 de comprimate de metadonă, telefoane mobile şi ustensile susceptibile a fi folosite la consumul de droguri.
După finalizarea descinderilor, 20 de persoane vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT.

Imagini – versiunea pentru download

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…