Acasa Sport Petrolul a încheiat en-fanfare anul, după un 5-1 cu CS Balotești, pe teren propriu

Petrolul a încheiat en-fanfare anul, după un 5-1 cu CS Balotești, pe teren propriu

2 min read
0
0
38

Petrolul a încheiat acest an cu o victorie împotriva formației CS Balotești, scor 5-1. În Peluza a 2-a a stadionului Ilie Oană, fanii echipei gazdă au pregătit o scenoregrafie dedicată împlinirii a 100 de ani de la Mare Unire.

În minutul 33, gheața a fost spartă de căpitanul echipei ploieștene, Laurențiu Marinescu, care a înscris din penalty, stabilind totodată și scorul pauzei.

În actul secund, Lupii Galbeni au majorat diferența prin Lucian Cazan, în minutul 53, ca zece minute mai târziu, Sebastian Ghinga să facă 3-0, după ce șutul său a fost deviat în poartă de un jucător advers.

4-0 s-a făcut în minutul 78; Sergiu Arnăutu s-a aflat la finalizare, iar la șase lungimi de timp, Laurenţiu Marinescu a făcut “dubla”, ducând scorul la un neverosimil 5-0.

CS Balotești a marcat golul de onoare în minutul 88, prin George Ghiţă.

Așadar, Petrolul învinge pe CS Balotești și iernează pe locul al treilea, la un singur punct de liderul Sportul Snagov și la egalitate cu Academica Clinceni.

Petrolul: Bolboașă – Olaru, Plămadă, Cazan, Țigănașu – Ghinga (Țicu 69′), Cruceru – Tudor Șaim, Marinescu (cpt.), Grecu (Popescu 82′) – Cl. Herea (Arnăutu 63′).

Antrenor: Mugurel Cornățeanu.

CS Balotești: Fulga – Neagu (Filip 46′), Marciuc (cpt.), Flămânzeanu, Mihai – Ghiță, Predescu, Marin (Niculae 62′), Gojnea – Mihai, Stoica (Paraschiv 72′).

Antrenor: Fănel Nofitovici.

George Ghiță

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…