Acasa Sport Petrolul a învins pe Aerostar Bacău, după un meci de poveste

Petrolul a învins pe Aerostar Bacău, după un meci de poveste

2 min read
0
0
15

După ce runda trecută au pierdut derby-ul de pe Cluj Arena (3-2), lupii s-au dezlănțuit în această etapă a 9-a, când au surclasat-o pe Aerostar Bacău cu scorul de 5-0.

Echipa antrenată de Cristi Popovici a fost victimă sigură pe stadionul Ilie Oană, când încă din primul minut Aerostar a încasat primul gol, după o execuție de excepție reușită de Cruceru, un șut cu efect de la 18 metri. Cu Laurențiu Marinescu în mare formă, care a marcat un hatt-trick în minutele 4, 85 și 90+2 și cu Lumu aflat în „foame” de goluri, care a spart gheața în minutul 59, Petrolul acumulează 19 puncte și ajunge la o lungime în spatele liderului FC Snagov, însă echipa ploieșteană are un meci în plus, celelalte jocuri ale etapei urmând să se dispute sâmbătă și duminică.

Petrolul Ploiești – Aerostar Bacău 5-0 (2-0)

Marcatori: Cruceru (1), Marinescu (4, 85, 90+2), Lumu (59)

Petrolul: Tordai – Olaru, Cazan, Plămadă, Țicu – Marinescu, Chindriș – Lumu, Cruceru (68 Ghinga), Ștefănescu (80 N. Popescu)– Arnăutu (68 Tamuz). Antrenor: Leo Grozavu.

Aerostar Bacău: Potcoavă – Mihălăchioaie, Ichim, Mihăeș, Chirilescu – Sahru, Chirilă (61 Adăscăliței), Căinari (66 Pavel), Hurdubei – Vraciu, Buhăcianu (77 Istrate). Antrenor: Cristian Popovici.

George Ghiță

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Check Also

INVENTARUL DOVEZILOR – 2. A renunțat populația Europei, de bună voie, la secole de democrație?

Pentru cartelul petrolului şi al medicamentelor, UE este o simplă bază operativă de la car…