Acasa Sport Petrolul a învins pe Aerostar Bacău, după un meci de poveste

Petrolul a învins pe Aerostar Bacău, după un meci de poveste

2 min read
0
0
21

După ce runda trecută au pierdut derby-ul de pe Cluj Arena (3-2), lupii s-au dezlănțuit în această etapă a 9-a, când au surclasat-o pe Aerostar Bacău cu scorul de 5-0.

Echipa antrenată de Cristi Popovici a fost victimă sigură pe stadionul Ilie Oană, când încă din primul minut Aerostar a încasat primul gol, după o execuție de excepție reușită de Cruceru, un șut cu efect de la 18 metri. Cu Laurențiu Marinescu în mare formă, care a marcat un hatt-trick în minutele 4, 85 și 90+2 și cu Lumu aflat în „foame” de goluri, care a spart gheața în minutul 59, Petrolul acumulează 19 puncte și ajunge la o lungime în spatele liderului FC Snagov, însă echipa ploieșteană are un meci în plus, celelalte jocuri ale etapei urmând să se dispute sâmbătă și duminică.

Petrolul Ploiești – Aerostar Bacău 5-0 (2-0)

Marcatori: Cruceru (1), Marinescu (4, 85, 90+2), Lumu (59)

Petrolul: Tordai – Olaru, Cazan, Plămadă, Țicu – Marinescu, Chindriș – Lumu, Cruceru (68 Ghinga), Ștefănescu (80 N. Popescu)– Arnăutu (68 Tamuz). Antrenor: Leo Grozavu.

Aerostar Bacău: Potcoavă – Mihălăchioaie, Ichim, Mihăeș, Chirilescu – Sahru, Chirilă (61 Adăscăliței), Căinari (66 Pavel), Hurdubei – Vraciu, Buhăcianu (77 Istrate). Antrenor: Cristian Popovici.

George Ghiță

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Siret (Vicşani), pe lista proiectelor strategice de investiţii în parteneriat public-privat

Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Siret (Vicşani) va fi trecută pe lista proiec…