Acasa Sport Petrolul învinge la limită pe Ripensia Timișoara, scor 1-0, și devine liderul Ligii a II-a

Petrolul învinge la limită pe Ripensia Timișoara, scor 1-0, și devine liderul Ligii a II-a

2 min read
0
0
13

Petrolul Ploiești a câștigat meciul de pe “Ilie Oană” disputat în compania formației Ripensia Timișoara, scor 1-0, în etapa a 16-a din Liga a 2-a. În urma acestui rezultat, “Lupii galbeni” au devenit liderii Ligii a 2-a.

Paul Antoche s-a aflat la finalizare, în minutul 3, după ce mingea a venit în urma unui corner.

După o primă repriză anostă, în care Petrolul nu a mai reușit să găsească spațiul porții apărate de Ștefan Dobre, “găzarii” lui Octavian Grigore au ieșit mai motivați de la cabine și, în minutul 48, s-au văzut rămași în superioritate numerică după ce goalkeeper-ul oaspeților a fost eliminat pentru fault din postura de ultim apărător.

Când toată lumea se aștepta la o sarabandă de ocazii, galben-albaștrii au practicat timp de aproape o repriză același joc și scorul final a rămas același.

Iată și echipele introduse în teren…

Petrolul: Tordai – Olaru, Antoche, Plămadă, Ţigănaşu – Chindriş (cpt.), Danci – Cl. Herea (Lumu 67′), Ştefănescu (Popescu 81′), Tudor (Grecu 81′) – Arnăutu.

Antrenor: Octavian Grigore.

Ripensia: Dobre – Popa, Străuţ, Hecsko, Toma (cpt.) – Burdeţ, Apro (Anghelina 46′) – Popovici (Păduraru 51′), Zaluschi (Ungureanu 81′), Cluci – Gueye Mansour.

Antrenor: Alexandru Pelici

George Ghiță

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Check Also

CCR: Presemnalizarea aparatelor radar este ilegală

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii …