Acasa Sport Petrolul pierde acasă, cu FC Argeș, și tremură în lupta pentru promovare

Petrolul pierde acasă, cu FC Argeș, și tremură în lupta pentru promovare

3 min read
0
0
134

Petrolul Ploiești a pierdut locul secund în Liga 2, după ce a fost învinsă cu scorul de 2-1 pe teren propriu, de FC Argeș, miercuri seară, în etapa a 29-a.

FC Argeș a venit cu gânduri mari la Ploiești și, încă din startul partidei, a arătat că este o solidă, deschizând scorul după numai cinci minute, atunci când ex-petrolistul Vasile Buhăescu a marcat.

Replica petroliștilor a venit la scurt timp, Robert Moldoveanu restabilind egalitatea cu un șut din careu, după ce în primă fază portarul Grecu respinsese balonul. După golul egalizator, ploieștenii au controlat partida până la finalul primei reprize, având mai multe șanse de a modifica tabela.

În mitanul secund, “lupii”, conduși de pe margine de Gheorghe Mulțescu, și-au pierdut suflul, iar Constantin Barbu (min. 56) i-a pedepsit, marcând de la 14 metri, lateral dreapta, în vinclul porții apărate de către Cezar Lungu. 2-1, iar oamenii prezenți pe arena “Ilie Oană” priveau neputincioși tabela. Petroliștii s-au trezit și au început să preseze până la final, dar fără nici o semnificație anume, nereușind, astfel, să câștige nici măcar un punct.

Așadar, Petrolul pierde pentru prima dată pe “Ilie Oană” și ajunge, din nou, în afara podiumului, ocupând poziția a patra, la opt lungimi distanță de liderul Academica Clinceni, și la una singură în spatele lui “U” Cluj și Chindia Târgoviște, care are un joc mai puțin disputat.

Pentru formația galben-albastră urmează, două jocuri în deplasare; la Oradea, cu Luceafărul (duminică, 14 aprilie, ora 14;00) și la Mioveni, cu Dacia (marţi, 23 aprilie, ora 19:30).

George Ghiță

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Decizia CAB privind carantina de la Gornet, nelegală!

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) consideră că decizia Curţii de Apel Bucureş…