Acasa Sport Petrolul Ploieşti intenționează să găzduiască două grupe de juniori de la Dinamo Kiev pe perioadă nedeterminată

Petrolul Ploieşti intenționează să găzduiască două grupe de juniori de la Dinamo Kiev pe perioadă nedeterminată

3 min read
0
0
207

După ce s-a alăturat Crucii Roșii Prahova pentru a strânge ajutoare, produse, materiale, dar și bani, care vor fi trimise în Ucraina, țară vecină aflată de o săptămână în război cu Rusia, după ce a fost invadată, Petrolul Ploiești, liderul Ligii 2, vine cu o nouă decizie prin care vrea să spijine poporul cu care România se învecinează la nord și nord-est. Clubul Petrolul Ploieşti i-a trimis grupării Dinamo Kiev (unde antrenorul primei echipe este Mircea Lucescu) o scrisoare prin care îi propune să găzduiască două grupe de juniori de la echipa ucraineană pe perioadă nedeterminată.

Copiii pot fi însoţiţi de membri ai familiei, a adăugat Petrolul, adăugând că asigură transport, cazare, masă şi condiţii de antrenament.

Scrisoare deschisă adresată Fotbal Club Dynamo Kiev

În atenţia domnului Ihor Surkis

Dragi prieteni,

În această perioadă de grea încercare pentru bravul popor ucrainian, sportivii si copiii nu trebuie să devină ”victime colaterale” ale unui război fără sens.

Având în vedere momentele dificile prin care treceţi, Fotbal Club Petrolul Ploieşti  vă pune la dispoziţie servicii de transport, cazare, masă şi condiţii de antrenament pentru două grupe de juniori pe o perioadă nedeterminată. Fiecare copil poate fi însoţit de membri ai familiei.

Vă rugăm să primiţi această propunere ca pe un gest de solidaritate al clubului nostru faţă de voi, prietenii noştri din Kiev.

În cazul în care veţi da curs invitaţiei noastre, aşteptăm să ne contactaţi pentru detalii la adresa de email: office@fcpetrolul.ro

Sportul este şi trebuie să rămână un ambasador al păcii, chiar şi în aceste zile de război!

Cu adâncă preţuire,

Costel Lazăr

Președinte”, este mesajul clubului Petrolul.

Gestul clubului Petrolul vine după ce a anunțat că s-a alăturat Crucii Roșii Prahova pentru a strânge ajutoare, care vor fi trimise în țara vecină. Locația unde se pot face aceste donări este stadionul ”Ilie Oană”, la intrarea din strada Alexandru Vlahuță.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Asistentul medical de la Spitalul de Psihiatrie Voila, suspectat că a agresat sexual un pacient, arestat preventiv

Instanţa de judecată a emis, miercuri, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de …