Acasa Sport PISTA DE TRAP A PRIMIT AVIZ DE FUNCŢIONARE PENTRU SEZONUL 2018

PISTA DE TRAP A PRIMIT AVIZ DE FUNCŢIONARE PENTRU SEZONUL 2018

4 min read
0
0
201

Vineri, o comisie formată din reprezentanţi ai CSM Ploieşti, ai Agenţiei Naţionale de Zootehnie şi ai crescătorilor de cai atât de stat, cât şi din mediul privat a verificat pista de trap din cadrul Hipodromului Ploieşti în vederea acordării avizului de funcţionare.

S-au făcut măsurători şi s-a verificat calitatea pistei, astfel, că, la final, comisia a stabilit că pista poate primi avizul de funcţionare pentru desfăşurarea curselor în anul 2018, existând patru opinii în acest sens şi doar două propuneri de avizare până la jumătatea anului.

Comisia a fost alcătuită din Claudiu Coman (şef Complex Hipodrom), Cătălin State (inspector de specialitate Complex Hipodrom), Petruţa Tureac (Responsabil Registru Genealogic Agenţia Naţională pentru Zootehnie), ing. Mihai Prună (reprezentant Regia Naţională a Pădurilor Romsilva DCEAC Herghelia Dor Mărunt), Tiberiu Nan (reprezentant Asociaţia Calului de Trap) şi Marian Manea (reprezentant Federaţia Română de Trap).

Tot astăzi, într-o şedinţă ce a urmat procesului de avizare a pistei şi la care a participat şi coordonatorul activităţii de pe Hipodrom, Lucian Rădulescu, s-au stabilit alte câteva repere ale perioadei precompetiţionale, după cum urmează:

– săptămâna viitoare, reprezentanţii Complexului Hipodrom vor merge la Agenţia Naţională pentru Zootehnie pentru a fi avizat Regulamentul de Trap pe anul 2018;

– s-au stabilit trei sesiuni de examinare pentru acordarea licenţelor pe anul 2018, în datele de 11, 18 şi 25 aprilie;

– s-au stabilit trei sesiuni de curse de calificare, în zilele de 12, 19 şi 26 aprilie.

„O veste bună pentru mine și ploieșteni vine de la comisia care, astăzi, (n.r. – ieri) a aprobat omologarea pistei de trap a Hipodromului Ploiești pentru anul 2018.

Odată cu realizarea acestei etape, îi încurajez pe toți iubitorii de cai, pe pasionații acestui sport nobil, dar și pe potențialii sponsori să ne fie alături în acest proiect important în dezvoltarea orașului nostru.

Mulțumesc membrilor Comisiei de omologare a pistei de trap, tuturor celor care s-au implicat și îi urez mult succes în organizarea competiției de trap coordonatorului activității Hipodromului Ploiești, Lucian Rădulescu!” a declarat viceprimarul municipiului Ploiești, Cristian Mihai Ganea.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Alexandru Rafila comentează cele mai răspândite mituri despre coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a comentat v…