Acasa Eveniment Ploieșteanul Adrian Eduard Ionescu a obținut locul 3 la Cupa „Marea Neagră în Arta Culinară” – 31 Mai 2021, Mamaia, Constanța

Ploieșteanul Adrian Eduard Ionescu a obținut locul 3 la Cupa „Marea Neagră în Arta Culinară” – 31 Mai 2021, Mamaia, Constanța

3 min read
0
0
394

Astăzi, în stațiunea Mamaia – cea mai mare și renumită stațiune din România, denumită și Perla litoralului românesc, a avut loc concursul dedicat bucătarilor și cofetarilor profeșioniști „Cupa Marea Neagră în Arta Culinară 2021”. Evenimentul a fost organizat, în PREMIERĂ, pe un yaht de lux, de către Top Hospitality România, alături de CELLI România, în parteneriat cu Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism și Asociația Patronală RESTO Constanța.

Concursul a avut trei categorii:

  • Categoria A: Platou Rece Festiv;
  • Categoria B: Preparat individual in viziunea concurentului / echipei (fel principal);
  • Categoria C: Desert / Tort cu tematica “Marea Neagra”.

În fața unor invitați de seamă din mediul politico-administrativ, trecând prin filtrul dur de „arbitraj”, ploieșteanul Adrian Eduard Ionescu a reușit să își transforme pasiunea în meserie și, iată, a obținut locul 3 la Cupa „Marea Neagră în Arta Culinară”. Deși tânăr, prin abnegație, a deprins experiența culinară în Italia și în România, rezultatele fiind merituoase ținând cont de nivelul și experiența participanților la acest concurs. După acest important concurs gastronomic a obținut locul 3 la Categoria B: Preparat individual in viziunea concurentului (fel principal).

FELICITĂRI, EDY! Ai dovedit că ești pregătit, că ai calități deosebite și că presiunea, din punct de vedere psihologic, îți dă doar putere. E doar primul concurs, ne bazăm pe tine și la altele!

Evenimentul a fost o premieră, acesta fiind prima competiție culinară din istoria țării noastre, care a avut loc la bordul unui vas pe Marea Neagră. Locul de desfășurare fiind catamaranul ALEZZI YACHT, cea mai nouă atracție turistică de pe litoralul Mării Negre.

“Marea redeschidere HORECA – LITORAL 2021”  și  “Cupa Marea Neagră în Artă Culinară” reprezintă practic un dublu eveniment de reunire a Industriei HORECA de pe litoral și din țară.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Federațiile sindicale din Poliția Penitenciară au organizat mitinguri de protest

Organizațiile sindicale din Poliția Penitenciară, reprezentând 85% din totalul personalulu…