Acasa Eveniment Poliția Locală Ploiești rămâne în stand-by-bye

Poliția Locală Ploiești rămâne în stand-by-bye

9 min read
0
0
547

La Poliția Locală Ploiești încă nu s-au găsit soluții pentru o bună desfășurare a activității. Singura problem care a fost rezolvată a fost că primarul municipiului, Andrei Volosevici, l-a delegate pe șeful de la Ordine Publică și Pază, George Buligescu, să semneze statele de salariile și documentele necesare pentru achiziționarea combustibilui folosit la mașinile de serviciu ale instituției.

În rest, cetățenii ploieșteni nu pot rezolva nicio petiție pentru că nu are cine să le semneze și să le distribuie pe servicii. Mai mult, din același motiv, teancuri de dosare care așteaptă să ajungă în instanță zac nesoluționate. Încă nu s-a găsit persoana care să-și assume răspunderea să ia decizii și să semneze documentele aferente.

După cum v-am informat într-un articol anterior, la sfârșitul lunii mai, Anton Gheorghe Cătălin – Ionuț a fost numit director interimar la conducerea Poliției Locale Ploiești, pentru o lună de zile. Se pare că o eventual colaborare a acestuia cu primarul Volosevici nu a fost de bun augur și prelungirea mandatului ca șef interimar, cu încă o lună, l-a băgat pe Anton în concediu medical.

Mocanu Gabriela Isabela, sefa Oficiului Juridic din cadrul Politiei Locale Ploiesti, denuntatorul mincinos utilizat de procurorul Negulescu Mircea, zis si “Zdreanta”.

Aflată în concediu medical, șefa Biroului Juridic a PL Ploiești, Mocanu Isabela Gabriela, aflată în concediu postnatal, știindu-și incompetența și de frica de a nu fi și ea înlocuită precum protectorul și mentorul ei, Adrian Vaida (vechi interimar în fruntea instituției) își prelungește postnatalul.

De fapt, Mocanu Isabela Gabriela este una dintre uneltele folosite de neprocurorul „Portocală” in mizeriile de dosare penale inventate, personae utilizate ca martori mincinoși și/sau martori acoperiți. Astfel, Mocanu și-a denunțat mai mulți colegi acuzându-i de fapte ireale, nedovedite nici în instanțe. Surse au declarat că procurorii se plictisiseră de delațiunile sale mincinoase.

Crezându-se important, nu „negânditore”, ca să ne exprimăm eufemistic, Mocanu ocupa postul ilegal dacă tot a declarat în fals că ar fi dat o mită 1.000 de euro. Știind că nu e cel mai competent funcționar din Biroul Juridic, după numire a făcut un chef la un restaurant, poate doar să se pună bine cu toată lumea.

Fiind singurul candidat, Mocanu Isabela Gabriela a câștigat cu brio concursul, deși – curios –  lucrarea ei a avut 5 pagini, conform procesului verbal întocmit, dar la examinare a ajuns cu 7!

În denunțul din data de 27.05.2015, formulat în dosarul nr. 636/P/2014, în fata procurorului Negulescu Mircea (Portocală) de la Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Ploiești precum și, similar, in declarația de martor, tot din 27.05.2015, MOCANU GABRIELA ISABELA a declarat sub prestare de jurământ că a semnat mai multe concursuri profesionale organizate și desfășurate pentru ocuparea unor posturi / functii publice sau contractuale, la Poliția Locală Ploiești,și  au fost fraudate la cererea directorului general din acea perioadă.

Nu știm dacă a menționat și faptul că fiind șefă a Serviciului Resurse Umane, Juridic, Contracte, Proceduri, Isabela Mocanu l-a validat ca șef la Serviciul Intervenție Rapidă din cadrul Poliției Locale Ploiești, acum  președinte comisia de disciplină tocmai pe concubinul ei cu care are și un copil. Coincidență sau conflict de interese?

Astfel, Bogdan Petrescu dintr-un secretar general al unui partid politic, P.M.P Prahova a ajuns un funcționar public la Poliția Locală Ploiești, printr-un concurs aranjat de actuala concubină, șefa de la Oficiul Juridic. Or fi făcut împreună subiectele de concurs???

Anterior, fostul interimar Adrian Vaida, prietenul procurorului Negulescu Mircea, a înființat „ilegal” –necontestată de o instanță, dar tot ilegal – o altă comisie de disciplină pentru a-I asigura fotoliul lui Petrescu Bogdan.

În data de 12.09.2019, Adrian Vaida emite decizia nr 321/04.10.2019, prin care înființează cu de la sine putere o altă comisie de disciplină, încălcând prevederile art. 4 alin. 3 din HG 1344/2007 privind normele de organizare și functionare a comisiilor de disciplină.

Pentru inducerea organelor judiciare în eroare, Mocanu Gabriela Isabela are 3 plângeri penale, pe lângă alte 8 plângeri penale pentru comiterea altor infracțiuni!

Iată că totul merge ca pe roate la  PL Ploiești. Nu trebuie omis faptul că mai mult de jumătate dintre polițiștii locali din Ploiești au depus scutire medicală pentru tura de noapte, pentru patrulare prin ploaie sau pentru portul de armă. Totodată, din cei peste 100 de încadrați, 10% dintre ei nu pot lucra decât în tura de dimineață. Administrația Locală a cerut o verificare a documentelor depuse de aceștia.

Primarul Andrei Volosevici a declarat, acum două luni, că va lua măsuri și în acest caz. Așteptăm cu nerăbdare!

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

La Ploiești, iluminatul public festiv de sărbători va fi aprins marți, 30 noiembrie

Momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental de sărbători, în municipiu…