Acasa Social Poluare în Ploiești? Realitatea? BOGAȚII DICTEAZĂ

Poluare în Ploiești? Realitatea? BOGAȚII DICTEAZĂ

4 min read
0
0
130

Bărbăția, decizia, manegeriatul unei situații,  nu de azi si nici de ieri…..a unei probleme grave cu care se confruntă orașul Ploiesti, ce credeti, s-a concretizat într-o dispută ironică pe Facebook între Adrian Dobre si Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu. Atât putem. Facebook.

Astfel, în postările sale, ministrul Graţiela Gavrilescu îl numeşe pe Adrian Dobre, primarul Ploieştiului, ”ăsta”, ”vătaf”, ”primar plângăcios”, îl compară cu un ”cocoş” şi îl acuză că ”face circ”.  În replică, Dobre o numeşte pe Gavrilescu ”Dăncilă a Ploieştiului” şi o acuză că ignoră ploieştenii şi că ”mângâie suav pe frunte pe poluatori”.

Postările ministrului Graţiela Gavrilescu au continuat:

”Domnul primar Dobre, potrivit legii, este DIRECT RESPONSABIL DE CALITATEA AERULUI.

M-am lămurit, deja, că, în afară de circ, de la dumnealui, la ceva bun nu mă pot aştepta!” sau „Primarul plângăcios a cântat iar, cât a putut de tare, cucuriguuuuu! şi a produs, pentru ploieşteni… o biată mărgică, şi aia ciobită! În traducere: a mai făcut o conferinţă de presă, ca să transmită ce NU este capabil să rezolve. Mulţumim!

În timp ce primarul municipiului Ploieşti şi ministrului Mediului se ceartă în mediul virtual, ploieştenii nu mai contenesc să depună plângeri la Garda de Mediu în care acuză că pe timpul nopţii în special aerul este atât de toxic încât nici nu mai îndrăznesc să deschidă geamurile. În centrul Ploieştiului, dar şi la sediul Gărzii de Mediu au avut loc o serie de proteste la care au participat mai mulţi activişti care încearcă astfel să determine autorităţile să ia măsuri împotriva marilor poluatori.

Pe pagină de facebook dedicată problemelor de mediu din Ploieşti nu există zi în care ploieştenii să nu posteze anunţuri legate de aerul poluat din diferite cartiere ale oraşului. Oamenii sunt supăraţi pe autorităţi şi reclamă faptul că Garda de Mediu reacţionează târziu la sesizări, iar atunci când o face, amenzile aplicate societăţilor care poluează sunt ridicol de mici. Mai bine după atât amar de vreme nu mai mimați o preocupare a rezolvării problemelor. Trecând peste zecile de sesizări, de reclamații, de discursuri de proteste mimate in fata primariei de simulări si strategii pe care marii poluatori nici cat sub unghie nu-i intereseaza, spuneti franc in față cetățenilor ca BOGĂȚII FAC REGULILE! BOGATII DICTEAZĂ! Si gata!

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Decizia CAB privind carantina de la Gornet, nelegală!

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) consideră că decizia Curţii de Apel Bucureş…