Acasa Eveniment Pompierii prahoveni au intervenit pentru evacuarea apei din 13 localități

Pompierii prahoveni au intervenit pentru evacuarea apei din 13 localități

2 min read
0
0
214

Peste 70 de pompieri au intervenit cu 19 autospeciale și 19 motopompe pentru evacuarea apei din 13 localități (Vălenii de Munte, Bucov, Cornu, Ploiești, Măneciu, Boldești-Scăeni, Plopeni, Podenii Noi, Tomșani, Blejoi, Lipănești, Bărcănești, Berceni).

Au fost inundate peste 50 de gospodării (curți și grădini) în localitățile (Vălenii de Munte, Măneciu, Boldești-Scăeni, Podenii Noi, Tomșani, Bărcănești) și 17 locuințe în localitățile (Vălenii de Munte, Bucov, Cornu, Ploiești, Plopeni, Blejoi, Măneciu, Bărcănești, Berceni).

În acest moment, se intervine pentru înlăturarea efectelor negative ale inundațiilor în 48 de gospodării din localitățile Berceni — sat Corlătești, Bărcănești — satele Tătărani și Pușcași și Blejoi — satul Ploieștiori.

Pe cursul inferior al râului Teleajen, în dreptul localității Ciorani, este depășită Cota de pericol. În celelalte puncte unde se monitorizează nivelul râului, cotele sunt în scădere.

Pompierii rămân la datorie, pentru limitarea și înlăturarea potențialelor efecte ale fenomenelor periculoase, monitorizarea situatiei din zonele vizate precum si evolutia acesteia.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Turistul britanic căutat de salvamontişti a fost găsit spânzurat

Turistul de 42 de ani din Marea Britanie, care a fost dat dispărut de familie, luni dimine…