Acasa Eveniment Pompierii prahoveni au intervenit pentru evacuarea apei din 13 localități

Pompierii prahoveni au intervenit pentru evacuarea apei din 13 localități

2 min read
0
0
19

Peste 70 de pompieri au intervenit cu 19 autospeciale și 19 motopompe pentru evacuarea apei din 13 localități (Vălenii de Munte, Bucov, Cornu, Ploiești, Măneciu, Boldești-Scăeni, Plopeni, Podenii Noi, Tomșani, Blejoi, Lipănești, Bărcănești, Berceni).

Au fost inundate peste 50 de gospodării (curți și grădini) în localitățile (Vălenii de Munte, Măneciu, Boldești-Scăeni, Podenii Noi, Tomșani, Bărcănești) și 17 locuințe în localitățile (Vălenii de Munte, Bucov, Cornu, Ploiești, Plopeni, Blejoi, Măneciu, Bărcănești, Berceni).

În acest moment, se intervine pentru înlăturarea efectelor negative ale inundațiilor în 48 de gospodării din localitățile Berceni — sat Corlătești, Bărcănești — satele Tătărani și Pușcași și Blejoi — satul Ploieștiori.

Pe cursul inferior al râului Teleajen, în dreptul localității Ciorani, este depășită Cota de pericol. În celelalte puncte unde se monitorizează nivelul râului, cotele sunt în scădere.

Pompierii rămân la datorie, pentru limitarea și înlăturarea potențialelor efecte ale fenomenelor periculoase, monitorizarea situatiei din zonele vizate precum si evolutia acesteia.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Check Also

29 de persoane aduse la audieri, în urma perchezițiilor de astăzi

Poliţiştii din Prahova şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române …