Acasa Social În Prahova, programările pentru preschimbarea permisului de conducere se vor efectua exclusiv on-line

În Prahova, programările pentru preschimbarea permisului de conducere se vor efectua exclusiv on-line

4 min read
0
0
142

Având în vedere solicitările cetățenilor și avantajele oferite de sistemul de programare on-line, Instituția Prefectului Județul Prahova a luat decizia că, începând cu data de vineri, 01.09.2017, programările pentru eliberarea autorizațiilor de circulație provizorii a vehiculelor, cât și programările pentru preschimbarea permisului de conducere să se realizeze exclusiv on-line.

Sistemul va fi operațional de vineri, 01.09.2017, ora 00.00 când persoanele fizice și juridice pot rezerva dată și oră pe care le doresc pentru prezentare la SPCRPCIV, începând de luni, 04.09.2017.

Vor fi în funcțiune două aplicații pentru eliberarea autorizațiilor de circulație provizorii a vehiculelor:

O aplicație de programare on-line pentru eliberarea autorizațiilor de circulație provizorii a vehiculelor pentru ghișeul nr. 4, destinată persoanelor fizice și persoanelor juridice care nu au ca obiect de activitate comerțul cu autoturisme și autovehicule;

O aplicație de programare on-line pentru eliberarea autorizațiilor de circulație provizorii a vehiculelor pentru ghișeul nr. 6, destinată persoanelor juridice care au ca obiect principal de activitate comerțul cu autoturisme și autovehicule.

Precizăm că nu vor fi preluate la ghișeu programările care conțin date false sau neconforme cu realitatea sau nu respecta destinația ghișeului.

Pentru programările la preschimbarea permisului de conducere, cetățenii vor accesa aplicația on-line existența.

Persoanele ce nu au posibilitatea accesării site-ului www.prefecturaprahova.ro, vor avea la dispoziție ‘telefonul cetățeanului’, 0244.510.070, la care va răspunde, în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, între orele 09.00 — 16.00, iar în ziua de vineri între orele 09.00 — 14.00, un funcționar ce va realiza programarea în sistem și va informa solicitantul cu privire la data și ora la care urmează să se prezinte la ghișeu.

Activitatea de eliberare a autorizațiilor de circulație provizorii a vehiculelor se va realiza de către lucrătorii SPCRPCIV la ghișeul nr.4, (persoane fizice și juridice care nu au ca obiect de activitate comerțul cu autoturisme și autovehicule), în intervalul orar 08.30 — 16.30, în zilele lucrătoare și respectiv 10.30 — 18.30, în zilele de joi ale săptămânii, iar la ghișeul nr.6, (persoane juridice care au ca obiect principal de activitate comerțul cu autoturisme și autovehicule), de luni până vineri inclusiv în intervalul orar 15.00 — 16.30.

Considerăm că prin implementarea acestui sistem, numărul cererilor soluționate va crește, iar cetățenii vor fi mai mulțumiți de calitatea serviciilor.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…