Acasa Cultură Prahova Tv, ambiție prostească de a transmite o emisiune radio live

Prahova Tv, ambiție prostească de a transmite o emisiune radio live

2 min read
0
0
131

Postul local de televiziune Prahova Tv se ambiționează, în fiecare dimineață, să transmită emisiunea Morning Glory cu Pali și Bubanu de pe Radio Prahova. Emisiunea matinală prestată de simpaticii prezentatori, realizată evident pentru radio, te pune în situația să vizionezi un birou gol, în mare parte a timpului dedicat pe tv acestei emisiuni. În rest, în afara încăperii goale, se pot auzi reclame și muzică.

Intervenția celor doi DJ fiind în mică măsură pe parcursul dimineții, ca spectator tv te simți în postura privitorului de miră de pe canalul Acasă Tv în anii ’90. Atunci admiram un acvariu cu pești în loc de un pupitru radio.

O singură televiziune a mai realizat o transmise a unei emisiuni radio, anume Pro Tv, care îl avea în grilă pe Andrei Gheorghe realizatorul emisiunii „13-14 cu Andrei” la Pro Fm. Însă, prezentatorul nu se limita în a arata cum se face o emisie radio, iar atunci când erau reclame și muzică pe radio nu pleca din birou, ci interacționa cu telespectatorii realizând două emisiuni simultan.

Load More Related Articles
Load More By Liviu
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Procurorul „Zdreanță” zis „Portocală” a ajuns la Parchetul General cu o atitudine sfidătoare

Fostul procuror DNA Ploieşti, Mircea Negulescu, zis „Zdreanță” şi „Portocală”,…