Acasa Justiție Prahovean suspectat că şi-a abuzat sexual peste un an fiicele de şase şi nouă ani a fost reţinut pentru viol

Prahovean suspectat că şi-a abuzat sexual peste un an fiicele de şase şi nouă ani a fost reţinut pentru viol

1 min read
0
0
251

Un bărbat, de 35 de ani, din judeţul Prahova, a fost reţinut pentru viol, el fiind suspectat că, timp de peste un an, şi-a abuzat sexual fiicele în vârstă de șase, respectiv nouă ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Marian Popescu, poliţiştii secţiei 2 Ploiesti au reţinut, miercuri, si au propus arestarea preventivă a unui bărbat de 35 de ani, din localitatea Ariceştii Rahtivani, suspectat că şi-a violat fiicele care au şase, respectiv nouă ani.

Abuzurile au început în anul 2016 şi ar fi avut loc chiar în locuinţa din Ploieşti în care bărbatul trăieşte alături de soţia şi cele două fiice. El s-ar fi închis în una dintre camere fie cu una dintre fete, fie cu cealaltă sau cu amândouă.

Anchetatorii nu au stabilit, deocamdată, dacă mama fetiţelor ştia despre abuzurile asupra lor. Suspectul a fost dus la Parchet, astăzi, poliţiştii propunând procurorului de caz arestarea preventivă a acestuia.viewscnt

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

CERCETAT PENTRU PROXENETISM

Poliţiştii din Buzău şi Prahova au efectuat patru percheziţii la imobilele folosite de un …