Acasa Eveniment Primăria municipiului Ploieşti suplimentează măsurile luate în vederea limitării răspândirii coronavirusului

Primăria municipiului Ploieşti suplimentează măsurile luate în vederea limitării răspândirii coronavirusului

1 min read
0
0
167

Primăria municipiului Ploieşti suplimentează măsurile luate în vederea limitării, pe cât posibil, a răspândirii coronavirusului, reiterând interesul şi preocuparea municipalităţii privind securitatea cetăţenilor în contextul pandemiei cu COVID19.
Astfel, urmare a constatării, în data de 19 martie 2020, a unor grupuri de tineri în zonele parcurilor din Ploieşti, în ciuda recomandărilor şi avertizărilor emise la nivel naţional, primarul municipiului Ploieşti, Adrian Florin Dobre, a convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Ploieşti care a adoptat vineri, 20 martie 2020, Hotărârea nr. 21, care aprobă închiderea accesului în toate parcurile din municipiul Ploieşti, inclusiv Parcul Memorial „Constantin Stere”, începând cu data de 20.03.2020, pe perioada instituirii stării de urgenţă.
Apelăm, din nou, şi pe această cale, la calm şi atitudine civică, astfel încât să putem depăşi împreună, cu bine, această situaţie, potrivit unui comunicat al Primăriei Ploiești.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Peste 100 de sancțiuni contravenționale în urma controalelor efectuate, ieri, în Ptahova

Activățile de control în zonele de agrement și turistice aglomerate, cluburi, terase, cent…