Acasa Politică Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, suspendat din PNL pentru lipsa totală a eticii şi profesionalismului în exercitarea funcţiei

Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, suspendat din PNL pentru lipsa totală a eticii şi profesionalismului în exercitarea funcţiei

3 min read
0
0
124

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, care a fost suspendat din PNL pentru o perioadă de şase luni, este acuzat de colegii săi liberali din filială că a refuzat colaborarea pentru rezolvarea problemelor grave ale municipiului, dar şi de „lipsa totală a eticii şi profesionalismului în exercitarea funcţiei”. Decizia a fost luată în Biroul Permanent Judeţean al partidului cu 20 de voturi pentru din 27.
Conform unui comunicat emis, miercuri, de PNL Prahova, Biroul Politic Judeţean (BPJ) al organizaţiei a decis, marţi, cu unanimitate de voturi suspendarea din Partidul Naţional Liberal a primarului municipiului Ploieşti.
„Principalele motive care au stat la baza deciziei au fost următoarele: refuzul domnului Volosevici de a colabora cu consilierii şi echipa PNL pentru rezolvarea problemelor grave ale oraşului precum: termia, accesarea fondurilor europene, crearea şi depunerea de proiecte pentru accesarea de fonduri nerambursabile pentru oraş; lipsa totală a eticii şi profesionalismului în exercitarea funcţiei pentru care a fost ales cu sprijinul nostru, pe care le-a manifestat atât în relaţia cu angajaţii, cât, mai ales, cu cetăţenii municipiului; refuzul de a purta orice dialog decent cu specialiştii noştri sau cu colegii din organizaţie”, arată sursa citată.
La finalul perioadei de şase luni de suspendare, conform statutului partidului, membrii BPJ Prahova vor reanaliza evoluţia atât a proiectelor administrative asumate în campania electorală, cât şi a relaţiilor interumane şi comportamentale ale primarului Andrei Volosevici, se mai precizează în comunicat.
Pe parcursul ultimelor luni, mai ales în perioada crizei apei calde de la Ploieşti, au existat tensiuni între Volosevici şi consilierii locali al PNL, dar şi între primar şi preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, cel care este şi preşedintele al Consiliului Judeţean Prahova.
De asemenea, tensiuni şi acuzaţii reciproce au existat şi între primar şi preşedintele PNL Ploieşti, Roberta Anastase.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Înnoirea parcului auto și dezvoltarea infrastructurii, printre principalele obiective ale directorului adjunct al TCE Ploiești, Raul Petrescu

După cum știți, Raul Petrescu ocupă postul de director adjunct al Societății Transport Căl…