Acasa Justiție Procuror din Prahova eliberat din funcţie ca urmare a condamnării definitive

Procuror din Prahova eliberat din funcţie ca urmare a condamnării definitive

2 min read
0
0
67

Astăzi, președintele Klaus Iohannis a semnat un decret prin care procurorul Daniel Bucur, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sinaia, a fost eliberat din funcţie ca urmare a condamnării definitive pentru săvârşirea unei infracţiuni.
La începutul anului 2016, Daniel Bucur a fost trimis în judecată de DNA Ploieşti pentru trafic de influenţă şi luare de mită. Procurorii spuneau că el a beneficiat de anumite lucrări de amenajare la un imobil, în schimbul cărora a promis că va acorda soluţii favorabile şi că va interveni la colegi în acelaşi scop.
Conform site-ului Instanţei supreme, pe 1 octombrie 2018, el a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare doar pentru acuzaţia de trafic de influenţă. În plus, trebuie să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, la Primăria Sinaia sau la SC Sinaia Forever SRL, în subordinea Consiliului Local Sinaia.
Totodată, şeful statului a semnat decretul prin care Rodica Duboşaru este eliberată din funcţia de judecător la Curtea de Apel Ploieşti pentru că se pensionează.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…