Acasa Eveniment Procurorul „Portocală” se lăuda cu o relație foarte apropiată cu Laura Codruța Kovesi

Procurorul „Portocală” se lăuda cu o relație foarte apropiată cu Laura Codruța Kovesi

3 min read
0
0
40

Omul de afaceri Răzvan Alexe a fost audiat, miercuri, la sediul Parchetului General în dosarul fostului procuror DNA Mircea Negulescu. Alexe a declarat că procurorul „Portocală” se lăuda cu o relație foarte apropiată cu Laura Codruța Kovesi, afirmând în nenumărate rânduri că este „unicul ei copil”.

„Am venit în dosarul instrumentat de doamna procuror Grosu, o plângere penală făcută de Vlad Cosma împotriva domnului Negulescu, nu știu și dacă al domnului Onea. Nu știu exact cu ce mă vizează, am venit în calitate de martor, am venit cu avocatul să văd despre ce este vorba. Ce mai poate face domnul Negulescu după ce a făcut ceea ce a făcut, că a terorizat familia Cosma, că ne-a terorizat pe toți ca ne-a udat paturile, era regele Ploieștilui și al justiției. Se face victimă, e slab că s-a operat, e bătut de soartă. (…) Tot Ploieștiul știe – dânsul nu se ferea pentru că era intangibil. Putea să iasă la orice restaurant voia, mânca orice, nu plătea niciodată. În cazul în care era cu un invitat plătea el cum a fost și în cazul lui Vlad Cosma. Eu știu de la Vlad care are niște înregistrări și poze făcute la niște chitanțe pe care le plătea consilierul lui”, a declarat omul de afaceri Răzvan Alexe, la Parchetul General, scrie Mediafax.

Întrebat dacă fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, știa de acțiunile procurorului suspendat Mircea Negulescu, acesta a spus: „Nu pot să o învinuiesc pe Laura Codruța Kovesi, nu am avut tangențe cu DNA Central, dar știu că dânsul se umfla: „Doamna K! Sunt micul copil al doamnei K”. Că era adevărat sau nu… Se lăuda în fața noastră sau a colegilor de la Procuratură”.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Siret (Vicşani), pe lista proiectelor strategice de investiţii în parteneriat public-privat

Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Siret (Vicşani) va fi trecută pe lista proiec…