Acasa Eveniment Procurorul „Zdreanță” zis „Portocală” a ajuns la Parchetul General cu o atitudine sfidătoare

Procurorul „Zdreanță” zis „Portocală” a ajuns la Parchetul General cu o atitudine sfidătoare

2 min read
0
0
179

Fostul procuror DNA Ploieşti, Mircea Negulescu, zis „Zdreanță” şi „Portocală”, a ajuns astăzi în jurul orei 10.30 pentru audieri la Parchetul General. El a afișat o atitudine sfidătoare față de ziariștii prezenți.

Plângerea care îl vizează nu este însă publică. Potrivit, ultimelor informaţii, audierea nu ar avea legătură cu dosarul în care este implicat şi fostul deputat Vlad Cosma.

Fostul deputat Vlad Cosma a fost audiat, la Parchetul General, în legătură cu plângerea pe care a depus-o împotriva a patru procurori de la DNA Ploieşti, printre care Lucian Onea şi Mircea Negulescu, pe care îi acuză de compromiterea intereselor Justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă şi abuz în serviciu.

Potrivit unor oficiali ai Parchetului General, Vlad Cosma a depus plângerea pe 9 februarie şi îi vizează pe procurorii Lucian Onea, Giluela Diaconu, Alfred Savu şi Mircea Negulescu (exclus recent din magistratură).

Mircea Negulescu a fost citat în calitate de martor și va fi audiat în cazul unei plângeri depuse în urmă cu mai mult timp pe numele său, adică nu este vorba despre deja celebrul denunț pe care l-a depus în urmă cu aproape două săptămâni, la Parchetul General, fostul deputat PSD Vlad Cosma.

Load More Related Articles
Load More By Liviu
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Încă un accident rutier aseară pe Democrației

Aseară în jurul orei 20.15, pe strada Democrației a avut loc un accedent rutier soldat cu …