Acasa Cultură Programul spectacolelor la Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, 6 – 26 ianuarie

Programul spectacolelor la Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, 6 – 26 ianuarie

5 min read
0
0
304

Spectatorii sunt așteptați, și în acest an, cu numeroase spectacole îndrăgite de public, dar și cu o serie de noutăți la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești. Pe lângă spectacolele care au trecut proba publicului, dar și a timpului, sunteți invitați la spectacole incitante care provoacă în egală măsură mintea și sufletul, emoția și inteligența…

Teatrul „Toma Cargiu”, instituţie de cultură reprezentativă a municipiului Ploieşti, vine în întâmpinarea iubitorilor de gen şi surprinde publicul ploieştean, la început de an, cu două premiere:
Spectacolul-concert Suflet pereche, producţie a Teatrului de Revistă Majestic, o adevărată călătorie muzicală emoţionantă, cu premiera vineri, 31 ianuarie, o va avea în prim-plan pe Nico, căreia i se alătură Daniela Răduică, Romeo Zaharia, George Capanu, acompaniaţi de Orchestra şi Baletul Majestic. Melodii reprezentative din repertoriul artistei, dar şi acordurile unor cântece româneşti bine-cunoscute, vor delecta iubitorii de toate vârstele ai muzicii de calitate. Regia, scenariul şi selecţia muzicală îi aparţin lui George Liviu Frîncu, iar scenografia a fost realizată de Ovidiu Pascal.
A douăsprezecea noapte, prima premieră din acest an a Secţiei Dramă, programată pentru a doua jumătate a lunii februarie, îl readuce la Ploieşti pe regizorul Cristi Juncu.
După succesul de care s-a bucurat cu spectacolul The Night Alive, de Conor McPherson, montare ce a făcut parte din selecţia ediţiei din 2018 a Festivalului Naţional de Teatru, de această dată, regizorul şi-a îndreptat atenţia către binecunoscutul text clasic al lui William Shakespeare, semnând şi traducerea şi adaptarea acestuia.
Echipa de scenografi cu care a colaborat la acest proiect este formată din Cosmin Ardeleanu (decor) şi Andrada Chiriac (costume), pe scenă urmând a fi recreate atmosfera şi personajele pline de culoare din penultima comedie scrisă de marele autor englez. În distribuţie îi veţi regăsi pe Vlad Zamfirescu, Cristian Popa, Andrei Radu, Theodora Sandu, Florentina Năstase, Ioan Coman, Bogdan Farcaş, Paul Chiribuţă, Alin Teglaş, Karl Baker, Ion Radu Burlan, Lucian Ionescu şi Ioana Farcaş.

Vă aşteptăm, aşadar, la teatru!

Agentia de bilete – Str: Mihail Kogalniceanu, nr.1
Tel fix: (004) 0244 522 774
Tel mobil: 
0721 367 631
Fax: (004) 0244 594 807
e-mail: agentiadebilete@teatruploiesti.ro
Impresar artistic Teatrul pentru copii: Alina Despinoiu (telefon: 
0752 036 525)
Impresar artistic Drama, Revista: Mihaela Udroiu 
(telefon: 0729 408 272)
Impresar artistic Drama, Revista: Mariana Anghele (telefon 0730819116)

Programul agentiei:

Marti, Miercuri : 10.00 – 19.00
Joi, Vineri, 
Sambata: 10.00 – 17.30
Duminica si Luni: inchis

Tarife bilete:
Drama, Revista- 30 lei
Elevi, studenti, pensionari:
Drama, Revista -20 lei

Bilete Teatrul de Animatie pentru Copii si Tineret IMAGINARIO
Spectacole pentru tineret
Adolescenti – 15 lei
Adulti – 20 lei

Spectacole pentru copii
Copii – 10 lei
Adulti – 15 lei 

Grup de elevi – 8 lei

Trupa Teatrului ploieștean continuă să surprindă publicul fascinat de cultură cu o serie de spectacole interesante, după cum urmează:

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Victorie cu multe goluri pentru MFC Oilfriends Ploiești în amicalul cu Aviatorii Ploiești

Oilfriends Ploiești a susținut joi, 13 august, începând cu ora 19:30, pe terenul 1 din Baz…