Acasa Politică Proiect „Mai mult verde pentru județul Prahova”: AUR Prahova a plantat 100 de copaci

Proiect „Mai mult verde pentru județul Prahova”: AUR Prahova a plantat 100 de copaci

2 min read
0
0
391

În cadrul proiectului „Mai mult verde pentru județul Prahova”, Alianța pentru Unirea Românilor Prahova a realizat, sâmbătă, o acțiune de plantare a 100 de pomi în Parcul Municipal Vest din Municipiul Ploiești. Este un gest poate mai mult simbolic, dar este necesar ca fiecare dintre noi să se implice prin exemplul propriu.

La acțiune a participat și deputatul de Prahova Adrian Axinia: „Fiecare dintre noi trebuie să fie un model, trebuie să cerem mai mult de la noi și mai puțin de la ceilalți. AUR își propune să facă o altfel de politică, să aducă pe români alături, nu să îi dezbine pentru interese meschine. Acești pomi vor fi aici și peste 100 de ani și este o moștenire pe care dorim să o lăsăm copiiilor noștri. Vreau să mulțumesc colegilor și prahovenilor care au fost astăzi alături de noi și vor urma și alte acțiuni.”

Această acțiune are drept scop îmbunătățirea calității aerului in județul Prahova, în special în zonele puternic afectate de poluarea industrială.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Spectacol inedit la Filarmonica ploieșteană: “EROTOPOETICA – de la Eminescu la Baudelaire cu Toma Enache, de la Maria Tănase la Edith Piaf cu Jezebel”

“EROTOPOETICA – de la Eminescu la Baudelaire cu Toma Enache, de la Maria Tănase la Edith P…