Acasa Social Protest spontan pe platformele rafinăriilor Petrobrazi și Lukoil

Protest spontan pe platformele rafinăriilor Petrobrazi și Lukoil

2 min read
0
0
80

Zeci de persoane, membri ai sindicatului reprezentativ din cadrul Grupului Feroviar Român (GFR), protestează, luni, pe platforma Rafinăriei Petrobrazi, dar şi pe cea a Rafinăriei Lukoil, oamenii fiind nemulţumiţi de salariile pe care le primesc şi refuzând să intre la schimbul unu. Angajaţii GFR, care s-au adunat luni dimineaţă la porţile rafinăriilor Petrobrazi şi Petrotel Lukoil, unde lucrează, susţin că au salarii de 2.000 de lei pe care le cataloghează drept „foarte mici”, având în vedere resposabilitățile pe care le au.
Liderul sindicatului Feroviarul, Cătălin Angheli, a declarat că este vorba despre un protest spontan declanşat ca urmare a nemulţumirilor salariale.
„Noi, ca organizaţie sindicală, suntem în perioada de negocieri în care au loc discuţii cu patronatul pentru rezolvarea solicitărilor salariaţilor, solicitări transmise către administraţie în acest sens. Sperăm ca atât oamenii, cât şi societatea să înţeleagă şi să mergem mai departe. Lucrurile trebuie tratate cu atenţie pentru că suntem în perioada de negocieri şi în acest moment nu am reuşit să închidem această perioadă (…). Oamenii au făcut-o din proprie iniţiativă, manifestându-şi dezaprobarea faţă de aceste lucruri, dar noi sperăm să rezolvăm aceste lucruri prin dialog”, a afirmat Angheli. Acesta a precizat că protestul nu este unul organizat, ci angajaţii au avut iniţiativa de a nu intra la lucru.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…