Acasa Sport Pugilista Luciana Petrache (Clubul Sportiv Petrolul) de la evaluarea națională la cea europeană

Pugilista Luciana Petrache (Clubul Sportiv Petrolul) de la evaluarea națională la cea europeană

4 min read
0
0
291

Pugilista Luciana Petrache, de la Clubul Sportiv Petrolul, are parte de examene importante în viața ei. De unul, deja, a trecut cu succes, evaluarea națională la școală, iar pe celălalt trebuie să-l dea în ring. Copila are boxul în ADN deoarece tatăl său este fost pugilist. La 13 ani, Luciana devenea campioană națională la box! 

După ce a scăpat de română și matematica, sportiva de 14 ani se va întoarce, mâine, la lotul național de junioare. Ea se pregătește la București de aproximativ două luni de zile în vederea Campionatului European din Georgia. Turneul se va disputa în perioada 1-13 iulie, la Tbilisi.

Pentru Luciana va fi primul și cel mai important examen din cariera sa, de până acum, din ringul de box:”Fiecare zi la lot înseamnă o mare emoție, dar și o mare mândrie pentru că reprezint România. Îmi doresc enorm să câștig o medalie cât mai strălucitoare pentru a mulțumi antrenorilor de la club, profesorilor de la școală pentru că m-au înțeles de fiecare dată când am lipsit, dar mai ales părinților care mă susțin necondiționat.”

Pugilista este mezina lotului, fiind cea mai mică componentă dintre fetele pregătite de soții Lăcătuș. Aceștia o apreciază în mod deosebit pentru că muncește enorm și este cuminte. Însă, atunci când intră în ring, Luciana se transformă și de aceea a devenit campioană națională la categoria 46 de kilograme și este dublă câștigătoare a Cupei României. Luciana își pregătește luptele la orele de anatomie. Ca să știe unde să lovească!

Orice pasiune implică timp și, uneori, bani. Atunci când îți place foarte mult o anumită activitate, depui orice efort ca să ai parte de ea. Timpul, energia fizică și mentală, banii, toate intră în această ecuație numită efort, unul pe care-l fac cu inima deschisă.

Și tânăra pugilistă Luciana Petrache are nevoie de sponsori responsabili, care își asumă sprijinul acordat unui sportiv și înțeleg ce înseamnă sportul de performanță.

Toți cei care vor să sprijine efortul Lucianei sunt rugați să doneze în contul de mai jos. Mulțumim!

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Colecția Ionescu-Quintus expusă la Teatrul „Toma Caragiu”

Un număr 20 de opere de artă semnate de marii maeștri ai artei românești, parte a colecție…