Acasa Eveniment Razii în piețele ploieștene

Razii în piețele ploieștene

2 min read
0
0
105

În intervalul 11 — 13, politistii din Ploiești au organizat și desfășurat o razie în zona Piețelor Halele Centrale, Nord și Sud, precum și în zonă adiacentă Complexului Comercial BIG și în centrul civic, în scopul prevenirii și combaterii comerțului ilegal și a furturilor din buzunare.

La acțiune au participat polițiști de ordine publică și investigații criminale din cadrul tuturor secțiilor urbane, efective de ordine publică din cadrul secțiilor rurale arondate, precum și polițiști de investigare a fraudelor din cadrul serviciului de profil, alături de subofițeri jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești.

Au fost controlate 91 de societăți comerciale, precum și 66 de producători agricoli, ocazie cu care polițiștii au constatat două infracțiuni de furt și au aplicat 129 de sancțiuni, în valoare de 107.775 lei.

De asemenea, au ridicat în vederea confiscării: 563 fire garoafe, 590 fire lalele, 340 fire frezii, 20 orhidee, 10 buchete ornamentale, 180 kg usturoi, 59 kg ceapă, 70 kg cartofi, 41 kg portocale, 22 kg lămâi, 8 kg struguri, 3 kg miez de nucă etc., în valoare de 9.099 lei.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

DN1A ESTE BLOCAT DIN CAUZA UNUI EVENIMENT RUTIER

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în jurul or…