Acasa Eveniment Recompensă de un milion de euro pentru găsirea unui kuweitian dispărut, acum 3 ani, în localitatea prahoveană Cheia

Recompensă de un milion de euro pentru găsirea unui kuweitian dispărut, acum 3 ani, în localitatea prahoveană Cheia

5 min read
0
0
60

Familia unui un prosper petrolist din Kuweit, dat dispărut în august 2015, după ce a plecat la o plimbare prin localitatea Cheia din judeţul Prahova, unde era cazat la o pensiune, a anunţat că oferă, în următoarea lună, o recompensă de un milion de euro celor care ajută la găsirea acestuia. Suma oferită drept recompensă este dublă faţă de cea anunţată în urmă cu un an de rudele bărbatului.

„Cu toate că toţi banii din lume nu valorează mai mult decât tatăl nostru, din dorinţa de a oferi un stimulent şi a pune capăt acestei drame umanitare, am decis să mărim recompensa acordată în schimbul informaţiilor ce pot duce la găsirea tatălui nostru, de la 100.000 de euro la 500.000 de euro, în speranţa că aceasta va constitui un stimulent pentru toţi cei care deţin informaţii de natură să ne ajute în misiunea de căutare a tatălui nostru, ce nu se va opri până nu vom realiza obiectivul propus”, a explicat, acum un an, Riyad Albaghli, unul dintre fiii bărbatului dispărut.

Rudele cetăţeanului kuweitian Mohamed Ta Albaghli, dispărut în data de 5 august 2015 în localitatea prahoveană Cheia, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cheia, că oferă un milion de euro recompensă celor care în următoarea lună furnizează indicii care să ajute la găsirea bărbatului dispărut.

Milionarul Mohamed Ta Albaghli, în vârstă de 79 de ani la momentul dispariţiei sale, a plecat în 5 august 2015 de la pensiunea din Cheia în care era cazat, să se plimbe prin staţiune, dar nu a revenit, apropiaţii sunând la 112 în aceeaşi seară. Zeci de oameni l-au căutat la acel moment, însă fără rezultat. Când a dispărut purta veşmântul tradiţional arab, alb, dar nici localnicii nu au putut da indicii despre locul în care bărbatul s-a îndreptat. Înainte de a pleca de la pensiunea din Cheia, şi-a lăsat în cameră telefonul mobil, o geantă cu lucruri personale şi o sumă de bani.

În august anul trecut, familia lui Mohamed Ta Albaghli a anunţat că oferă 500.000 de euro recompensă celui care ajută la găsirea acestuia, însă nu a primit niciun indiciu în acest sens.

Chiar dacă membrii familiei sunt impresionaţi de eforturile depuse de către poliţia şi autorităţile române cu privire la găsirea indiciilor în cazul tatălui lor, nici până în acest moment nu au fost identificate piste care să le arate unde s-ar afla acesta. De asemenea, aceştia au precizat că nu au primit nicio cerere de răscumpărare.

Mohamed Ta Albaghli a venit prima oară în România în 1992, iar un an mai târziu şi-a cumpărat terenul la Cheia, unde a ridicat o pensiune. Localnicii spun că de 20 de ani venea în fiecare vară cu rudele. Ca să nu fie deranjat de ceilalți membri ai familiei, obișnuia să își inchirieze o cameră la o pensiune din localitate.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…