Acasa Eveniment Restricţii prelungite până la Paşte în municipiile Ploieşti şi Câmpina, unde rata de infectare depăşeşte 3/1.000

Restricţii prelungite până la Paşte în municipiile Ploieşti şi Câmpina, unde rata de infectare depăşeşte 3/1.000

2 min read
0
0
134

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova a decis, luni, prelungirea, până la data de 2 mai, a restricţiilor aplicate în municipiile Ploieşti şi Câmpina, unde rata de infectare cu noul coronavirus este mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori.

Potrivit deciziei CJSU, în cele două municipii, dar şi în trei comune, perioada de aplicare a măsurilor restrictive a fost prelungită cu 14 zile.
Aceleaşi măsuri aferente unităţilor administrativ-teritoriale care au incidenţa cazurilor de COVID-19 mai mare de 3/1.000, dar mai mică sau egală cu 4/1.000 sunt valabile în continuare în alte 15 UAT-uri, între care staţiunile Sinaia şi Buşteni.
De asemenea, în comuna Vadu Săpat, care are o rată de infectare cu noul coronavirus de 5,64 cazuri la mia de locuitori, conform raportării de luni a Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, rămân valabile restricţiile suplimentare de weekend care vizează limitarea circulaţiei persoanelor după ora 20,00 şi închiderea magazinelor la ora 18,00.

RATA INCIDENTEI CUMULATIVE A COVID-19 PE LOCALITATI (UAT) LA DATA DE 21.04.2021 – AICI

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Turistul britanic căutat de salvamontişti a fost găsit spânzurat

Turistul de 42 de ani din Marea Britanie, care a fost dat dispărut de familie, luni dimine…