Acasa Diverse Rețelele satanice

Rețelele satanice

15 min read
0
0
551
Iata o cantitate reala si uriasa de informatii care vor pune la grea incercare prejudecatiile in care traim. Pe unii ii avertizez sa nu continuie lectura daca sunt dependenti de sistemul actual pentru ca nu vor face fata adevarului si la ceea ce se petrece in realitate.
Azi, un procent insemnat din populatie se afla sub comandă si scopul este ca ei sa nu-si poata aminti niciodata de puterile și calitatile cu care sau nascut. Toti oamenii de pe aceasta planeta sunt afectati si chiar se demonstreza in detaliu, demonstrând pe niste surse reale ca aceleasi linii genealogice controleaza, de mii de ani, planeta Pamânt si se demonstreaza cum omenirea este atent manipulata.
Acesti monstri cu chipuri umane au suprimat treptat cunoasterea spirituala si ezoterica ce ne-ar putea eliberea din actuala inchisoare mentala si emotionala in care sintem tinuti. Trebuie sa devenim un infern fara speranta, doar o calamnitate care va plati scump ca au acceptat sa devina surzi si muti.
Lepadându-te de spirit, duce automat la anularea vietii ceea ce dovedeste ca nu ai cautat o solutie, ci doar intâlnirea cu alte animale. Odinioara, omul avea un „eu”, acum nu mai este decât un numar, un obiect un monstru ce cauta numai zonele obscure pline de teroare ce ne apropie de animal. Acesta este drumul care duce nicaieri, vom deveni doua lumi ce vor deceda intruna si care nu are dreptul sa plânga doar vidul este ascultat ce povesteste moartea unei civilizatii cu lux de amanunte.
Trebuie sa nu aplaudam neantul si sa fim de acord sa induram si mai mult stapânirea lui asupra noastra si cercul care ne inchide, totul este fals un profund sinistru. Sfârsitul nu mai are sfârsit suntem târiti de acest vârtej ce ne dovedeste ca aceasta este ordinea si o expune cât mai real pentru a ne putea supune cu usurinta.
Ce se intâmpla azi este real si trist. Voi expune multe dovezi cercetate si reale de domnul David Icke care a muncit enorm la aflarea unor secrete inmpreuna cu colaboratorii lui.
REȚELELE SATANICE 
Reţelele satanice reprezintă un aspect vital al programelor globale de control al minţii concepute pentru a crea o rasă de zombi inconştienţi şi un număr nesfârşit de asasini controlaţi, de nebuni înarmaţi şi de agenţi provocatori. Roboţii umani – sclavi cu minţile controlate de alţii – s-au aflat printre noi de mii de ani, dar în epoca noastră au devenit o adevărată epidemie.
Iata ce au declarat Fritz Springmeier şi Cisco Wheeler în ancheta lor amănunţită asupra programelor de control mental:
„Tehnicile de bază au fost create de familiile germane, scoţiene, italiene şi engleze, fiind aplicate de secole. Unii susţin chiar că ele provin din Egiptul antic şi din perioada Babilonului, în care se practicau vechile mistere. Se ştie că naziştii au studiat textele egiptene străvechi, în dorinţa de a afla aceste metode de control al minţii. Secretele şi documentele liniilor genealogice din vechime sunt foarte bine păzite”.
Aceste umbre vor ca 80 la sută din rândul populației să fie folosiți ca servitori utili elitei genetice, dar numai în măsura în care nevroza lor poate fi controlată. Acesti demenți au impus ca psihiatrii să se implice în întreaga societate, în căminile oamenilor, la serviciu și în scoli, și a aranjat antrenarea unor „trupe de soc” la institutul Tavistock, alcătuite din psihiatri trimiși apoi ca un fel de „consultanti” ai managerilor lumii de afaceri, militari, politici și educaționali. Misiunea acestora era – si este în continuare – să modeleze modul de a gândi al oamenilor care lucrează în domeniul educațional, în cel polititic și în cel economic, controlând astfel, în mod eficient, direcția către care se îndreaptă lumea. Toate aceste evoluții se integrează perfect în planul Tavistock de a introduce „psihiatri” la toate nivelele societății. Tavistock a fost instituția care s-a ascuns în spatele culturii drogurilor cu susținerea unei operațiuni a CIA (și deci a Frăției) , care a pus la dispoziția tuturor drogul de sinteză LSD.
Un agent, Aldous Huxley, a declarat care este agenda acestor umbre:
„Va exista, in cursul generatiei urmatoare sau nu foarte departe de aceasta, o metoda farmacologica de a-i face pe oameni sa-si iubeasca robia, creand dictaturi fara lacrimi, ca sa spunem asa, si producand un fel de lagare de concentrare nedureroase pentru societati intregi, astfel incat oamenilor le vor fi luate libertatile, dar le va placea, fiindca vor fi distrasi de la orice dorinta de a se rascula prin propaganda sau spalarea creierelor, sau prin spalarea creierelor imbunatatita prin metode farmacologice. Si aceasta pare sa fie ultima revolutie.
Acesta este exact punctul în care ne aflam la ora actuală. Munca doctorului John Rawlings Rees a fost continuată de alţi agenţi de la Tavistock, precum dr. Kurt Lewin şi alţii, care au creat tehnici din ce în ce mai sofisticate de control individual şi în masă al minţii umane. Coroborate, toate acestea au accelerat dramatic rata de robotizare a umanităţii, care a uitat să mai gândească. Tavistock a devenit centrul unei reţele globale cu fonduri nelimitate, asigurate de trusturi de „caritate” sponsorizate de familia regală britanică şi de alte surse familiare nouă, precum Rockefeller-ii, Rothschild-zii, Mellon-ii şi Morgan-ii. Tavistock a creat grupuri „teroriste” utilizate pentru a crea conflicte şi haos în ţările ale căror guverne doreşte să le schimbe Frăţia sau în care aceasta doreşte să introducă „trupe de menţinere a păcii”.

 Unul din medicamentele care apar constant în cercetările de această natură este Prozacul, care nu se mai limitează doar la proiectele individuale de control mental, ci este recomandat pe reţetă de către doctori de parcă aceştia ar arunca cu confeti, sporind astfel profiturile cartelului farmaceutic, nu bunăstarea pacienţilor lor. Prozacul este unul din medicamentele cel mai des prescrise pentru depresie.

În prezent, Eli Lilly încearcă să obţină aprobarea pentru a scoate o variantă de Prozac pentru copii, cu arome de mentă şi portocale. Numai în Statele Unite, 400.000 de tineri sub 18 ani sunt deja trataţi cu Prozac, şi acesta este numai începutul. De fapt, asistăm la o operaţiune de control mental în masă, care va transforma întreaga naţiune într-un popor de zombi, precum populaţia din Haiti. Eli Lilly ale legături strânse cu reţelele lui Morgan şi Rockefeller, cu serviciile secrete şi cu George Bush.
Dosarele germane în care erau descrise cercetările lui Mengele în domeniul controlului mental au fost luate de americani la sfârşitul războiului şi milioanele de foi de hârtie continuă să fie depozitate şi astăzi la Suitland Annex, în Washington DC, unde sunt păstrate în condiţii de securitate strictă.
Cea mai mare parte a acestor cercetări continuă să fie clasificate „strict secret” şi la ora actuală. Cercetătorul Fritz Springmeier a făcut o listă cu numele celor care au avut acces la aceste dosare şi fiecare din aceste persoane au făcut parte din reţelele Frăţiei, inclusiv din Illuminati. Multe alte documente au fost distruse. În subsolurile cartierului general al CIA de la Langley, Virginia, la o aruncătură de băţ de Washington DC, se află o facilitate subterană cunoscută sub numele de Groapa, în care documentele continuă să fie distruse în permanenţă.
Alte companii farmaceutice implicate în cercetarea drogurilor administrate pentru controlul minţii umane sunt: Sterling Drugs (o filială a I.G. Farben), asociată cu linia genealogică Krupp, cu Fundaţia Tinker a CIA şi cu Ordinul Sfântului Ioan din Ierusalim; şi Monsanto Chemical Company, al cărei preşedinte, Earle H. Harbison Jr, este inclusiv preşedintele Asociaţiei pentru Sănătatea Mentală şi director al Spitalului General din Bethesda, cu o reputaţie extrem de sinistră, în care sunt programaţi sclavi pentru un proiect de control mental numit Proiectul Monarch. Monsanto este de asemenea profund implicat în manipularea genetică a hranei.
Va urma: 
CONTROLUL MENTAL PE BAZA DE TRAUME 
Toni SAVU 
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Federațiile sindicale din Poliția Penitenciară au organizat mitinguri de protest

Organizațiile sindicale din Poliția Penitenciară, reprezentând 85% din totalul personalulu…