Acasa Sport Reverss a lansat o melodie dedicată echipei de minifotbal Oilfriends Ploiești

Reverss a lansat o melodie dedicată echipei de minifotbal Oilfriends Ploiești

3 min read
0
0
467

Reverss a lansat, de Crăciun, o melodie intitulată „Ollie”, dedicată echipei de minifotbal Oilfriends Ploiești, una dintre cele mai frumoase formații care activează în minicompetiția din Prahova.

Reverss este cel care stă în spatele muncii, exclusiv, ocupându-se integral de compunerea versurilor, dar și de masterizare și mixare în propriul studio O Piesă Pe Zi 2.

Piesa începe cu cel mai frumos moment dintr-un meci, bucuria galeriei după marcarea unui gol de către Oilfriends, restul piesei fiind marcat de prestația echipei.

„La început am fost puțin sceptic, nu știam sigur ce impact va avea, însă proiectul dezvoltat al băieților de la Oilfriends m-a făcut, într-un final, să merg mai departe. Nu am uitat, de asemenea, care a fost prima mea iubire; fotbalul, și astfel am intrat pe o pistă frumoasă a colaborării.” a declarat tânărul Reverss.

„Ne-am dorit tare mult o piesă dedicată lui Oilfriends și se pare ca s-a îndeplinit visul. Îi mulțumesc lui Reverss pentru mega-ajutorul acordat. Este un tânăr foarte talentat, modest și pasionat până în măduva oaselor de muzica rap, calități care pe noi ne atrag foarte repede și ne fac să colaborăm. „Ollie” nu va fi singura piesă, vor mai urma încă nouă, toate urmând a fi incluse pe albumul „Picăturile albastre”, pe care sperăm să îl finalizăm în data de 21 noiembrie 2022, atunci când echipa va împlini trei ani.” a încheiat managerul echipei, George Ghiță!

Piesa poate fi ascultată AICI. De asemenea, vă invităm să vă abonați la canalul echipei pentru a fi la curent cu toate noutățile pregătite de bleu-albaștrii!

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Condamnată la 13 ani de închisoare, după ce și-a lovit mătuşa cu un topor

O femeie din judeţul Prahova care, în luna mai a acestui an, şi-a lovit mătuşa cu un topor…