Acasa Opinii ROMÂNIA ESTE CONDUSĂ CĂTRE DEZASTRU. IATĂ DOVADA…

ROMÂNIA ESTE CONDUSĂ CĂTRE DEZASTRU. IATĂ DOVADA…

17 min read
0
0
1,403
Înainte să derulrez totul, vreau să mulțumesc, eu și românii adevărați, Colonelului în rezervă Dan Zamfirescu pentru expunerea scrisă de dânsul, pe care toți românii ar trebui să o citescă.
România și Noua Ordine Mondială 
Ora 10 a diminetii de 1 august 2011. Jefrrey Franks, reprezentantul Fondului Monetar Internațional în Rominia, trage concluziile ultimei analize asupra situației economice românești. Practic, sint rezultatele evaluarii României. Locul ales nici nu putea fi altul decât Banca Națională, fieful celui mai longeviv conducător de instituție de stat din România, Mugur Isărescu, nimeni altul decât omul care aparține și este dirijat, de facto, de marea Finanță mondială de peste ocean și care este adevăratul conducator al țării. Degeaba se consideră Traian Băsescu șeful statului, degeaba îl avem pe Mircea Geoaăn preeșdinte al Senatului, al doilea om de stat, ca sa nu mai vorbim de Emil Boc, așa-zis prim-ministru, toți devin niște figuranți in filmul zilei, pentru că rolul principal îl deține, fără nicio îndoială, Mugur Isărescu.
Mai toți guvernanții de până acum, au încercat să-l debarce de la conducerea BNR, dar s-au lovit de conducătorii din umbră ai lumii, care imediat au ridicat amenințător degetul spre aceștia, de au simțit cum le fuge scaunul de sub fund. Așa că și-au văzut de treabă mai departe, plecând capul la comanda șefului suprem.
Îl întreabă cineva pe Mugur Isarescu ceva? A îndrăznit, vreodată, marele viteaz Traian Băsescu, care se ia de piept cu toți, inclusiv cu puteri de peste graniță, cum ar fi cea de la Kremlin, să-l atace pe Mugur Isărescu? A dat vreodată Mugur Isărescu socoteală în fața cuiva despre ce face și cum conduce Banca Națională a României? L-a auzit cineva pe Mugur Isărescu să explice ce face cu leul, care este evoluția lui reală în raport cu evoluția oficială a cursului de schimb, cu dobânzile bancare, de ce inflația se menține la acest nivel ridicat, iar veniturile se află sub nivelul acesteia? L-a întrebat cineva pe Mugur Isarescu ce s-a făcut cu cele 20 de miliarde de euro împrumutate de la FMI și dirijate de același om al Finanței mondiale din România? I-a cerut cineva socoteală lui Mugur Isărescu de falimentarea Băncii Internaționale a Religiilor, a Bankcoop, a Băncii Albania, a Bancorexului, el având în sarcină să controleze funcționarea acestora? Nu, nimic din toate acestea!
Nu știu dacă cineva a observat un lucru, dar eu l-am observat, și acest fapt este relevant pentru rolul de mare guru financiar al acestui Mugur Isărescu. Cu foarte mici excepții, conducătorii acestei țări, în frunte cu Traian Băsescu, s-au dus la Banca Naționala pentru a discuta cu Mugur Isărescu, atunci când trebuia analizată o problemă  economică majoră, și nu invers, cum era firesc. Dar cine se aseamănă, se adună, iar Mugur Isărescu și Traian Băsescu au mai multe puncte în comun decit credeți. Amândoi sunt categoric identici în două privințe: de fiecare dată, pentru eșec, vinovat este altcineva și dacă asta nu ajunge, eșecurile din trecut sunt prezentate de dânșii drept „succesuri”.
În acțiunile cu rezultate mediocre, ei au fost întotdeauna, cum altfel?, decât excelenți, iar, în final, amândoi vor sfârși prin a se bucura: unul a fost la Cotroceni 10 ani, celălalt că va candida, în anul 2014, laPreședinție. Domnul Isărescu este deja decorat pentru multe merite deosebite, în fapt pentru tolerarea măsurilor care au dus, în final, la inversarea de trend economic, deprecierea bruscă a leului și o inflație pe care domnul Isărescu nu a știut sau nu a vrut să o stapâneasca vreodată. Cine a plătit? Poporul, ca de fiecare dată. Care, nu-i așa, este „neperformant”- cum își alinta președintele propriul popor.
Nici pe la parlament nu a trecut prea des Mugur Isărescu, cu toate că ar fi trebuit să fie într-un dialog permanent cu acest for  legislativ, cu acordul  căruia se află în fruntea instituției bancare. Și atunci ce să mai discutam, iar o dovadă în plus o reprezintă și locul de unde Jeffrey Franks și-a expus raportul, sediul BNR.
Având în vedere faptul că se prezentau date economice și o strategie economică care trebuia să fie urmată de Guvern, normal era ca expozeul să aiba loc la sediul Guvernului și obligatoriu în fața prim-ministrului. Dar adevărații conducatori, cum se consideră ei ca reprezentanți ai oligarhiei finaciare mondiale, consideră că nu este de rangul lor să se amestece cu vasalii, preferând să transmită ordinele de pe o poziție superioară, așa cum a și facut-o Jeffrey Franks cu această ultimă ocazie.
Modul de manifestare, superioritatea afișată, le-am observat din primele cuvinte pronunțate. Parcă avusese loc în România o schimbare de guvern. Senzația a fost că Boc nu mai era prim-ministru, întrucât reprezentantul FMI transmitea ordine obligatorii pentru supușii lui din România. În fapt, opinia lui Franks îmbrăca forma unui adevarat dictat. Șeful misiunii FMI a adăugat că noii directori ai acestor companii, care vor fi recrutați cu ajutorul unor firme de resurse umane, își vor prelua pozițiile începând cu 2012, fiind aproximativ 15 companii de stat din domeniul energiei și transporturilor, inclusiv CFR.
Observați cum aceste cuvinte se aseamănă izbitor cu ordinele transmise de un stapân supusilor săi! Sigur că așa este, pentru că puterea de la București acceptă, cu mare supunere, aceste forme de dictat care vor duce în final la acapararea, de către oligarhia mondială, a tot ceea ce a mai rămas din industria strategică românească. Rezultatul va fi înrobirea totală a Poporului Român care va fi supus, practic, la munca silnică pe viațî în folosul bunăstarii altora.
Practic, decimarea Poporului Român a nceîput. Lipsa locurilor de muncă, șomajul, din ce în ce mai mare, a determinat o migrație masivă a românilor către alte zări, în căutarea unei bucăți de pâine pentru ei și pentru familiile lor. Slaba pregatire culturală și profesională, din cauza unui învățământ din ce în ce mai precar, va conduce în final la menținerea unei cote de sub standardul obișnuit pentru o țară modernă, a unei populații ce va fi sălbaticită și formată numai pentru munca brută.
Sistemul sanitar tot mai anemic, care se confruntă cu lipsa acută a banilor, a medicamentelor, a cadrelor specializate, va conduce cu siguranță la transformarea românilor dintr-o națiune sănătoasă și prosperă într-o națiune bolnavă, care, ușor, ușor, se va diminua simțitor, lasând asfel locul altora interesați de Plaiul Mioritic atât de sănatos și de bogat.
Dar, pentru ca acețti indivizi să-și ducă planul la îndeplinire, este nevoie ca actualii lor vasali să continuie să se afle la Putere. Este ușor de descifrat mesajul transmis de acest strain: „Continuați cu noi, dacă vreți să vă mențineți la Putere”.
Din păcate pentru România, așa-zisa Opoziție parlamentară a înțeles acest mesaj și, dornică fiind să ajungă iar la ciolan, a transmis prin glasul lui Ponta că este de acord și va sprijini, în totalitate, măsurile economice și sociale „corecte” ale Guvernului Boc. Ponta i-a adresat o Scrisoare Deschisa șefului misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, în care menționeaza că PSD va susține toate acele măsuri cu caracter social anunțate de Guvernul Boc.
Remarc, ca un semn de seriozitate și de garanție a implementării acestor măsuri, faptul că ele au fost anunțate în timpul prezenței Delegației Fondului Monetar Internațional în România. Aceasta inseamnă că nu sunt simple enunțuri menite să amăgească populația și să creeze false așteptări.
Concluzia este una: ori cu ăștia, ori cu ăia, soarta României este pecetluită, pentru că dezastrul a început după 1990, a continuat pe parcursul tuturor guvernărilor de până acum, indiferent de culoarea politică și plasarea, autodeclarată, mai la stânga sau mai la dreapta eșichierului politic a partidelor aflate la putere.
Acum este prea târziu. Numai o guvernare profund patriotică mai poate salva acest popor de la distrugere. Asta depinde numai și numai de români.
Colonel (r) Dan  Zamfirescu     
Așadar, nu aceste marionete mizerabile conduc România, ei doar smulg ca niște hiene cu ghearele pline de sânge ce-a mai rămas și așteaptă de la acest Mugur Isărescu mesajele altor hoți ordinari care distrug țări și oameni, acesta este adevărul, băloșii de la putere nu sunt români. Jandarmii nu sunt toți  contra noastră, sunt doar cei bine plătiți, hrăniți, plimbați, prezentați și respectați. Dar acești imbecili nu vor înțelege că, mai târziu, tot cei care le-au dat, le va lua înapoi tot. CE FACEM?
SAVU TONI ADRIAN
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…