Acasa Economic Rosal Grup a semnat un nou contract de salubrizare şi deszăpezire

Rosal Grup a semnat un nou contract de salubrizare şi deszăpezire

2 min read
0
0
91

Primarul Daniel Florea a anunţat că Primăria Sectorului 5 a semnat un contract de salubrizare şi deszăpezire cu firma Rosal, acesta fiind valabil pentru toate străzile din cadrul unităţii administrativ-teritoriale.

„Astăzi am semnat primul contract de salubrizare din istoria Sectorului 5. Este un contract încheiat pe 100% dintre străzi cu firma Rosal. Până acum a existat un contract încheiat de Primăria Generală cu firma Romprest pe 70% dintre străzile din sector. De aceea a fost necesar să suplimentăm cu utilaje şi oameni de la societăţile aparţinând Primăriei Sectorului 5 şi cu toate acestea am fost la fel de nemulţumit ca şi dumneavoastră de modul în care s-a făcut curăţenia şi deszăpezirea pe raza sectorului’” a anunţat primarul Sectorului 5, într-o înregistrare video pe contul său de Facebook.

El i-a rugat pe cetăţeni să îi aducă la cunoştinţă toate nemulţumirile pe care le au vizavi de modul în care este furnizat serviciul de salubrizare, adăugând că va monitoriza în mod direct acest aspect şi că va face tot ceea ce depinde de el pentru ca activităţile de curăţenie să se desfăşoare ‘la superlativ’.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Siret (Vicşani), pe lista proiectelor strategice de investiţii în parteneriat public-privat

Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Siret (Vicşani) va fi trecută pe lista proiec…