Acasa Diverse Roxana de la „Puterea Dragostei” recunoaște că a făcut videochat, dar zice că nu s-ar fi dezbrăcat. Imaginile, însă, o contrazic! VIDEO (+18)

Roxana de la „Puterea Dragostei” recunoaște că a făcut videochat, dar zice că nu s-ar fi dezbrăcat. Imaginile, însă, o contrazic! VIDEO (+18)

3 min read
0
0
4,889

Roxana de la emisiunea „Puterea Dragostei” a recunoscut pe postul TV Kanal D că a făcut videochat, dar zice că nu s-ar fi dezbrăcat… Probabil, la videochat, filosofa cu clienții. Însă filmulețul cu ea făcând videochat a devenit viral printre fanii emisiunii.

Îmbrăcată complet în alb, Roxana de la ”Puterea Dragostei” a făcut, o perioadă, show în fața camerelor de luat vederi, momentul cu pricina fiind însă unul de tristă amintire pentru focoasa concurentă a emisiunii.

”Am încercat și eu… Ce să spun, nu sunt multe de spus. Cred că am făcut, acum doi sau trei ani, timp de vreo două săptămâni, a fost o prostie. Oricum, pot să spun că sunt liniștită, nu am de ce să dau explicații și nici să îmi fie rușine, mai ales că nu m-am dezbrăcat. Nu mi-a plăcut nicio secundă asta, de aceea nici nu am făcut prea mult, am făcut foarte puțin timp prostia aia”, ne-a spus, vizibil supărată, Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, Roxana de la ”Puterea Dragostei” este convinsă că imaginile cu pricina au apărut în mediul virtual ca răzbunare. ”Probabil că am deranjat pe unele și de aceea au căutat să îmi facă rău. Au găsit imaginile acelea, dar, că să fiu sinceră, nici nu mă interesează, eu știu mai bine ce s-a întâmplat. Și, dacă chiar era ceva compromițător, sigur apărea până acum… Doar cu nu au ce să găsească, nu am trăit din asta, ca altele…”, ne-a mai spus Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

Într-adevăr, nu s-a dezbrăcat, s-a semidezbrăcat, după cum se poate vedea AICI:

https://fr.xvideos.com/video50981119/roxana_le_pouvoir_de_l_amour_

https://www.xvideos.com/video50900655/roxana_de_la_puterea_dragostei

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Federațiile sindicale din Poliția Penitenciară au organizat mitinguri de protest

Organizațiile sindicale din Poliția Penitenciară, reprezentând 85% din totalul personalulu…